Stor overgang for Aquilani

Aquilani nøt å spille sin første ligakamp fra start, men det var annerledes enn noe han har opplevd tidligere. Spillet gikk så hurtig. Håper de røde kan bygge videre på seieren over Wolves.

Rafael Benítez har vært svært forsiktig med å bruke Alberto Aquilani etter at italieneren ble skadefri. Aquilani var for første gang i startoppstillingen i en Premier League-kamp da Wolverhampton gjestet Anfield 2.juledag. 25-åringen synes det var uvant med så stort tempo.
- Jeg nøt virkelig kampen ettersom den var viktig for meg. Jeg ønsker å forbedre kampformen min. sier Aquilani til Liverpool Echo.

- Det var så mye annerledes enn noe jeg har opplevd. Det gikk så hurtig, og du hadde egentlig ikke mye tid. Fotballen vi spilte var så rask.

Liverpool har ikke vunnet to kamper på rad siden september. Seier mot Villa i morgen vil virkelig sende de røde inn i kampen om 4.plassen.
 - Det viktigste var likevel at vi vant. Vi har behov for å forbedre selvtilliten vår. Vi må fortsette å vinne kamper for å komme oss høyere på tabellen.

- Det er viktig å ta det steg for steg, men målet vårt er å vinne tre, fire og fem kamper på rad. Hvis vi kan klare det, få vi se hvor det fører oss.

- Nå møter vi Aston Villa. Det er en meget viktig kamp for sesongen vår, men vi føler oss bra. Det er viktig at vi prøver å vinne.