Stortap for juniorene

Andre Wisdom og hans lagkamerater måtte tale nederlag med hele 3-0 mot Leicester på akademiet i Kirkby på lørdag.

Et kraftfullt Leicester ble for sterke for Liverpools juniorlag på et vindfylt Kirkby, og etter å ha imponert i åpningsrunden mot Fulham ble det et klart hjemmetap for elevene til Rodolfo Borrell.

Det solide midtstopperparet Andre Wisdom og Conor Coady, samt keeper Chris Oldfield holdt stand i en drøy halvtime før Tom Parkes headet gjestene i ledelsen etter en corner. Skadekrisen blant keeperne i Liverpool bare fortsatte da Oldfield ble skadet i situasjonen rett før målet, og ble erstattet av 15-årige Liam Jacob som spilte for reservelaget denne uka.

Adam Dawson og Laura Dalla Valle hadde avslutninger i den andre enden, men Liverpool kunne likevel ha ligget under med mer enn 0-1 ved pause i følge liverpoolfc.tv. Ytterligere scoringer fra Cian Bolger og Chamberlain hos gjestene sørget for sluttresultatet etter pause.

Liverpool: Chris Oldfield (Liam Jacob 36), John Flanagan, Matthew McGiveron (Jack Robinson 64), Conor Coady, Andre Wisdom, Alex Cooper, Craig Rodden, Adam Dawson (Stephen Sama 46), Tom Ince, Lauri Dalla Valle, Krisztian Adorjan. Reserver: Marcus Giglio, Michael Ihiekwe.