Stortap for U18

Liverpool U18 tapte i ettermiddag hele 4-0 for West Bromwich i Midlands. De røde var nest best gjennom hele kampen, og slapp inn to mål i hver omgang.

- Det er ulikt oss å spille så svakt som vi gjorde i dag. Vi måtte betale prisen for å gjøre for mange personlige feil, konkluderer trener Hugh McAuley til Liverpoolfc.tv.

- Defensivt slapp vi inn billige mål, og vi så aldri ut til å være en trussel fremover på banen. West Bromwich var friskere enn oss og viste mer vinnervilje. Det skal de ha kreditt for. Vi ble rundspilt, og vi må bare innrømme at vi fikk som fortjent, legger han til.

- Det er egentlig svært lite positivt å ta med seg fra denne kampen, men Joe Kennedy og Thomas Ince gjorde en grei innsats. Men vi slet tydeligvis med tenningen.

- Vi måtte klare oss uten Lauri Dalla Valle og James Ellison grunnet skader, og Nathan Eccleston var suspendert. Men vi har en stor tropp. Dessverre kom vi aldri i gang i denne kampen.

- Nå må vi bare ta oss sammen og lære av feilene som ble begått i dag. Vi slapp som sagt inn forferdelige mål, og det er noe vi må se på før neste kamp mot Crewe om en uke, avslutter McAuley.

Liverpools lag: Hansen, Metcalf, Kennedy, Wisdom, Buchtmann, Kacaniklic, Cooper (Scott 75), Pepper, Roberts, Ince, Amoo. Ubenyttede reserver: Duyan, Nurse, Sumner.