Stortap for Voronin

Andriy Voronin spilte 2.omgang da Hertha Berlin avsluttet med 0-4-tap mot Karlsruhe. Hertha endte uten CL-plass. O'Neill håper at Barrys erfaring med fjorårets transfersaga teller i Villas favør.

Hertha Berlin lå på 4.plass, ett poeng bak Bayern München og VfB Stuttgart, før avslutningsrunden i Bundesliga, og ville med seier ha en mulighet til å kapre en av Tysklands tre plasser i Champions League neste sesong. Bortekamp mot nedrykkstruede Karlsruhe sto på programmet, og hjemmelaget skulle vise seg for sterke for hovedstadsklubben. Karlsruhe vant hele 4-0, men rykket likevel ned til 2.Bundesliga. Andriy Voronin startet på benken, men ble byttet inn i pausen på stillingen 2-0. Hertha Berlin endte til slutt på 5.plass og får spille UEFA-cup også neste sesong.

O'Neill håper fjorårets erfaring hjelper i favør Villa
Rafael Benítez ville kjøpe Gareth Barry forrige sommer, men Liverpool ville ikke betale Aston Villas prisforlangende på £18M. De røde endte opp med å kjøpe Robbie Keane for £20M, men da var transferbudsjettet brukt opp. Gareth Barry ble dermed værende på Villa Park. Martin O?Neill håper at fjorårets erfaring teller i Aston Villas favør når spilleren snart skal bestemme seg for hvor han skal spille i fremtiden.
- Det skuffende aspektet for Barry var at Liverpool skyldte på at de bare hadde råd til et visst beløp for så å bruke £20M på Keane over natten, sier O'Neill til Daily Express.

- Hvis dette kan virke i vår favør, så fint. Ble Barry såret av det? Jeg er sikker på at jeg ville ha blitt det hvis jeg var spiller.

- Det er min mening, Hvis noen fortalte meg at de skulle komme og hente meg, men så si at de ikke hadde penger for så å gå ut og kjøpe en til £20M i tillegg til at overgangen gikk igjennom i løpet av en dag eller to, ville det vært et problem.