Suksess for Grasrotandelen

Etter at vi la ut info om hvordan medlemmene kan knytte den såkalte Grasrotandelen til LFCSCSB har det kommet inn nesten kr 30.000. Frem til 1. mai går alle pengene til vår Hillsborough-innsamling.

Fra og med 1. mars startet en ordning der alle som har spillkort fra Norsk Tipping kan knytte til seg en utvalgt forening til å motta den såkalte grasrotandelen. Dette utgjør 5 % av innsatsen din hver gang du spiller.

Liverpools Supporterklubb er nå registrert i Frivillighetsregisteret og du kan registrere deg som mottaker av grasrotpengene fra ditt spillekort.

Allerede har 355 spillere registrert LFCSCSB som mottaker av sin grasrotandel. Resultatet er kr 29893,- i kassa så langt. Dette er rett og slett utrolig bra og vi håper enda flere blir med og registrere kortet sitt på oss.

Pengene som kommer inn til oss frem før 1. mai kommer til å bli overført støtteforeningene for Hillsborough. Pengene som kommer inn etter den tid vil bli øremerket andre gode formål slik som konkret støtte til andre organisasjoner, enkeltpersoner eller generelle tiltak ut mot medlemmene våre. Dette er både en enkel og fin måte å støtte en god sak på - samtidig som å sikre at pengene vil komme inn jevnt år etter år.

Les mer om hvordan du kan registrere spillkortet ditt på LFCSCSB her.