Suksess for Riises bok om Liverpool

«Fortellingen om Liverpool» av John Arne Riise nærmer seg 5000 solgte eksemplarer. Riise signerer boka i Tanum bokhandel på Karl Johans gate 22.desember kl. 16.

Fortellingen om Liverpool av John Arne Riise nærmer seg 5000 solgte eksemplarer. Med et nytt opplag på vei er totalopplaget 8000. Boka ble lansert for en knapp måned siden.

- Det er strålende at boka selger så bra og viser at Liverpool FC fortsatt er populære i Norge - og fenger en ny generasjon av fotballinteressert ungdom, uttaler John Arne Riise. 22. desember kl. 16 signerer han boka i Tanum bokhandel i Karl Johans gate.

Knut Hoem i NRK P2 har bare godord om boka og mener det er "en presis og ikke minst morsom fortelling om hvordan Liverpool bygget seg opp til det storlaget det er i dag ved hjelp av trenerprofiler som Bill Shankly og Bob Paisley. [...] Riises bok kan anbefales til enhver tenåring i det ganske land."

Boka tar både for seg den ærverdige fotballklubbens historie og John Arne Riises syv år i klubben. Han har skrevet den i samarbeid med forfatter Lars Lenth. John Arne Riises inntekter går uavkortet til organisasjonen Right To Play.

Fortellingen om Liverpool er myntet på unge lesere og er en super bok for ungdom som ikke leser mye. Her får de litt å lese - en spennende fortelling uten for mange ord. Boka er støtta av Leser søker bok.

Mer om boka