Superduoen Torres og Gerrard

Torres og Gerrard har en imponerende scoringsstatistikk sammen. De uttrykker gjensidig beundring for hverandre. Benítez om superduoen. Reservekamper snudd.

Liverpool står med seks strake seirer i alle turneringer før møtet med Fiorentina. Italienerne frykter de rødes scoringsform. Superduoen Steven Gerrard og Fernnado Torres uttrykker stor beundring for hverandre, og hevder at den andre er den beste i verden.

Statistikken taler for seg selv. Torres har nettet 58 ganger på 92 Liverpool-kamper, mens Gerrard står bokført med 123 scoringer på 492 opptredener. De har spilt 77 kamper sammen og nettet 86 mål - Gerrard med 39 og Torres 47. I de 15 Champions League-kampene duoen har vært på banen samtidig har de scoret 15 mål.

- Jeg ville ikke ha byttet Fernando Torres med en hvilken som helst annen spiss i verden. Han er den beste, sier Gerrard.

- Hvis du spiller ved siden av en som Stevie, som er den beste i verden, kan det bare være til hjelp for deg. Han er en stor pasningspiller og kan score mål, uttaler Torres.

- Hovedsaken er at disse to er gode spillere med kvalitet og forståelse. Gerrard er veldig hurtig i pasningspillet og Torres er veldig hurtig til å løpe inn i rom, forteller Benítez.

- Hvis dere analyserer målene de har scoret sammen over de seneste par sesongene, vil dere bli forbløffet.

- Forståelsen mellom duoen, med Torres fremme og Gerrard i rommet bak ham, har utgjort den reelle forskjellen for oss.

- Ved å bruke Steven lengre fremme kan han være en god link og en reell makker for Torres. Han må fortsatt hjelpe midtbanen, men behøver ikke å være med 40 meter tilbake, bare 15 meter nå, ikke mer.

- Men jeg tror de begge kan forbedre seg, begge kan bli bedre. De kan alltid produsere mer.

Reservelagskamper snudd
Reservelaget skulle møtt Burnley på Fraser Eagle Stadium onsdag 7.oktober, men oppgjøret spilles nå på Prenton Park fordi førstelaget til Accrington Stanley er oppsatt med cupkamp der samme dag. Det betyr at kampen mot Burnley tirsdag 16.februar spilles i Accrington.