Supportercup i Sarpsborg for 6. året på rad

The Premier Pub i Sarpsborg arrangerer Supportercup i Sarpsborg lørdag 13. juni. Kampene starter klokken 10.00 ved Sarpsborg Fotballklubbs bane på Kurland. Det er kunstgress.

Turneringen forventes å være ferdig ca klokken 17.00. Garderober og dusjer for de som måtte ønske det. Om kvelden blir det bankett på The Premier Pub i Sarpsborg Sentrum, Pellygata 62. Pris ca 50 kr pr hode som skal dekke dommere, etc.

Liverpool vil stille med flere lag, og vi håper du har lyst til å bli med på noen av publagene til Liverpool. Liverpool stilte i fjor tre lag, og vi håper på å bli tre eller flere lag i år.

I fjor var det 16 lag med totalt, og to av Liverpool-lagene kom til finalen. Det er også mulig for andre å stille egne Liverpool lag, eller bli med på de lokale" Liverpool-lagene.

Liverpool vant turneringen for tredje gang på rad i fjor, og det var også andre året på rad at det var to Liverpool-lag i finalen. Dette har satt sinnene i kok i London, og det meldes fra London at Arsenal kommer med over 20 personer, dvs et meget forsterket lag i forhold til det laget de stilte med i fjor.

Vi ønsker dem hjertelig velkommen, og noe tilsvarende hadde vært morsomt om en gjeng fra Liverpool kom over. Hører du, Tage!?

Ta kontakt med Ole Martin Stenersen på tlf 99299155 eller email: [email protected] eller Truls Klavestad på telefon 90530183 eller [email protected]