Supporterklubben skifter SMS-leverandør

Etter vedvarende problemer med vår leverandør av SMS-tjenester har supporterklubben valgt å bytte selskap. Ny leverandør av SMS-tjenester til LFCSCSB sine medlemmer er Viamobil.

Brukerne av våre SMS-tjenester vil merke overgangen til ny leverandør på to måter. For det første vil de motta meldingene fra 2252 i stedet for fra 2180, som var det gamle nummeret. For det andre, så forventer vi at våre brukere nå vil motta meldingene langt hurtigere enn det som har vært tilfellet det siste halvåret.

Brukere som har meldt seg på tjenesten 2180 i løpet av de to siste ukene må melde seg på tjenesten på nytt, ved å følge instruksene under, dersom man fortsatt ønsker å være tilknyttet våre SMS-tjenester. Alle faste brukere av 2180 før den tid er automatisk overført til 2252.

Supporterklubben tilbyr scoringsvarsel og de viktigste nyhetene fra Anfield rett til din mobiltelefon gjennom disse tjenestene. Perfekt hvis du er bortreist eller ikke kan følge kampen på TV, eller ikke har tilgang til en PC til en hver tid og likevel ønsker å være oppdatert på aller siste nytt av betydning.

For å melde deg på våre tjenster gjør du følgende:

LFC LIVE - lagoppstilling og scoringsvarsel!
Følg scoringene og det viktigste fra kampene direkte på mobilen! Vi sender melding straks scoringene kommer i tillegg til den viktigste info fra kampene.
Slik gjør du det: Send tekstmeldingen LFC LIVE til 2252.
Du får da fortløpende meldinger ved scoringer og høydepunkter i alle sesongens kamper.
Pris: kr 3,- kr per melding.

LFC UPDATE - få de viktigste nyhetene rett til din mobil!
Hold deg oppdatert om de viktigste nyhetene fra Anfield når de skjer. Vi sender kun ut de viktigste nyhetene rundt klubben. 
Slik gjør du: Send tekstmeldingen LFC UPDATE til 2252.
Pris: kr 3,- per melding.

STOPPE MELDINGER:
Du kan koble deg av tjenestene ved å sende meldingen: LFC UPDATE STOPP til 2252 (for å stoppe nyheter) og LFC LIVE STOPP til 2252 (for å stoppe lagoppstilling/scoringsvarsel).