Suverene juniormotstandere

Liverpool spiller i morgen kveld den første av to juniorfinaler mot Arsenal, og vertene fra London har hatt en suveren sesong så langt. Nederlandsk talent linket.

Arsenal ligamestere
Liverpools juniorlag har imponert i den nasjonale cupen i år, og hvor laget spesielt har vært gode offensivt og scoret mange mål. I morgen spiller man borte mot Arsenal i finalen, før returen går på Anfield førstkommende tirsdag.

Selv om et lag som Chelsea er blitt slått ut på veien, er det liten tvil om at de største testen nå vil komme på Emirates og Anfield.

Arsenal vant sin liga 25 poeng foran Norwich, med 70 poeng på 28 kamper og en målforskjell på 71-31. De ble også nasjonale ligamestere etter først å ha slått Manchester City 2-1 og Tottenham 1-0 i playoff. City, regjerende engelsk mestere i juniorklassen, ble også slått i semifinalene i cupen med 6-2 sammenlagt.

Trener Steve Bould, den gamle midtstopperkjempen, er da også ved godt mot foran kampene mot Liverpool: ?Vi har fortsatt vår seiersrekke og det er trolig det viktigste. De er blitt vant til å vinne, noe som er glimrende og som forhåpentligvis vil fortsette neste uke mot Liverpool.

Arsenal jr v Liverpool jr spilles kl 21.00 fredag 22.mai, og vi vil følge kampen her på liverpool.no.

Ung spiss vurderes
Ifølge Setanta har Liverpool Luc Castaignos i kikkerten. 16-åringen ble toppscorer i det nylige EM for U17. Den nederlandske spissen blir betegnet som høy, sterk, hurtig og med en fotballhjerne. Man antar at prisen er om lag fire millioner euro for å kunne hente ham fra Feyenoord.