Takker fansen i Thailand

Rafael Benítez, Fernando Torres og Ian Ayre takker supporterne i Thailand for noen flotte dager. Liverpool returnerer gjerne i fremtiden. Laget har nå ankommet i Singapore.

Liverpool forlot Bangkok etter frokost i dag, og laget har allerede ankommet Singapore. De røde skal nå oppholde seg der de neste fire dagene. På søndag står kamp mot Singapores landslag på programmet. Før avreise med klubbens charterfly brukte Liverpools kommersielle direktør Ian Ayre anledningen til å takke thailenderne for oppholdet.
- Selv om vi kun hadde et kort besøk i Thailand, har som alltid det thailandske folk vist oss hvor vennlig og gjestfrie Thailand er.

- Alle fra Thailands statsminister, presidenten i Thailands fotballforbund og tusenvis av fans vi møtte har vist oss hvor populær Liverpool FC er i dette flotte landet.

- Vi kunne ikke spurt om en bedre stemning på gårsdagens kamp. Synet av så mange røde trøyer og skjerf tusenvis av mil fra Anfield tok pusten fra en.

- Vi takker så hjertelig det thailandske folk og ser frem til vårt neste besøk i kongedømmet Thailand.

Rafael Benítez hyllet alle supporterne som bidro til at spillere og stab fikk et så flott opphold.
- Vi har hatt en fantastisk tid i Thailand. Jeg vil like å takke alle våre supportere for at de ga oss en slik fantastisk mottagelse i løpet av vårt opphold. Jeg håper å se dere alle igjen snart, uttaler Benitez.

Høydepunktet i Thailand var kampen mot landslaget. Stemingen på tribunen steg betraktelig da Fernando Torres entret banen ti minutter før slutt.
- Det var fantastisk å høre dem synge og rope til meg dag jeg kom inn, uttaler Torres til Liverpoolfc.tv.

- Liverpool er en stor klubb over hele verden, og det har blitt bevist denne uken i Thailand.

- Det er en flott opplevelse å komme til slike steder med Liverpool og se fansen så fornøyd over å se oss. Jeg ønsker bare å takke dem alle for mottagelsen de har gitt oss.

Torres var ikke den eneste som ble tatt godt i mot. Thailandske supportere hadde med flagg og bannere for å hylle flere av spillerne. "Pepe is my hero", "We love Daniel Agger" og "Go Pacheco" var noen av bannerne som fantes på utsolgte Rajamangala Stadium i Bangkok.

Det første inntrykket av Singapore er at det går mot noen meget flotte dager også der.