Taktisk triumf

Torres er stolt av laget og supporterne. Han synes stemningen var imponerende. Taktisk seier. Real klarte ikke å henge med på tempoet. Berømmer Stevie G og Rafa. Tror ankelen blir 100% til lørdag.

Fernando Torres scoret Liverpools første mål i 4-0-seieren mot Real Madrid, og han synes det var en meget spesiell kveld på Anfield.
- Jeg er veldig stolt. Jeg er stolt av lagets utførelse og supporternes opptreden. Vi visste at stemningen ville bli fantastisk, men den var enda bedre enn vi trodde.

- Dette var en stor kveld for Liverpool og engelsk fotball. Vi viste Real Madrid at dette er Anfield og at Liverpool kan vinne mot ethvert lag.

- Det var en fantastisk forestilling. Etter det første målet visste de at det ville bli vanskelig fordi de måtte score to. Straffesparket avgjorde kampen.

Steven Gerrard (2) og Andrea Dossena scoret Liverpools øvrige mål. Det var italienerens første nettkjenning for Anfield-klubben. Torres mener at det ble en taktisk seier.
- Planen før kampen var å spille med intensitet og høyt tempo, sier 24-åringen som tilbrakte 12 år i Atlético Madrid.

- Spansk fotball har kvalitet, men det går saktere. Vi visste at det ville bli vanskelig for dem hvis vi spilte med intensitet.

- Jeg tror vi var bedre forberedt til kampen enn dem. Sjefen var utrolig til å forklare oss hvordan vi skulle spille mot dem.

Steven Gerrard og Fernando Torres fikk endelig muligheten til å spille sammen igjen.
- Stevie gjorde meg til den lykkeligste spillere i verden i kveld og nettet noen flere mål. Jeg tror han er toppscorer i Champions League nå. Vi ønsker nå en slutt på skadene våre både for Liverpool og vår egen del.

Fernando Torres innrømmer at ankelen fortsatt er vond, men han tror den blir helt bra til lørdag når Liverpool møter Manchester United borte.
- Jeg føler meg bra. Ankelen min var litt smertefull i andre omgang, men det betyr ingenting i en slik kamp. Vi skal jobbet hardt fra onsdag morgen. Jeg tror jeg vil bli 100% prosent bra til lørdag.