Tap for Kelly i åpningen

England med Martin Kelly på laget tapte mot Uruguay i første kamp i VM for U20 landslag. Phil Brown forbannet, på eget forsvar. God generalprøve for Fiorentina.

England U20 - Uruguay U20 0-1
Martin Kelly gjorde en bra kamp som midtstopper, og var en av Englands beste spillere i åpningskampen mot Uruguay. Liverpools 19-åring var solid i sitt forsvarspill, hvor han regjerte i lufta, og var også sentral på alle de offensive dødballene til England. 11 minutter ut i kampen hadde han den største sjansen til landet med tre løver på brystet, men etter en corner skjøt han like utenfor stolpen.

Etter en jevn 1.omgang tok Uruguay mer over etter pause, spesielt når man satte innpå friske folk mot slutten. En av dem, Tabare Viduez, scoret seiersmålet med et spektakulært saksespark seks minutter før slutt. Nicolas Lodeiro, som tidligere har vært nevnt i forbindelse med Liverpool, var kaptein på Uruguay og en av de dominerende spillerne på banen.

England møter Ghana, et av landene som er nevnt som favoritter i turneringen, på tirsdag kveld i neste kamp. Ghana slo i dag Uzbekistan med 2-1 i den andre kampen i gruppe D.

Slaktet egne spillere
Manageren til Hull, Phil Brown, var ikke blid etter 6-1 tap på Anfield, og lot det gå ut over egne spillere.

- Jeg var opprørt over en del av vårt forsvarsspill, individuelt og kollektivt, sa Brown etter stortapet på Anfield.

- For meg var det demoraliserende og jeg håper det samme gjaldt for spillerne.

- Folk vil si at Torres var forskjellen mellom de to lagene, men jeg synes vi forærte dem scoringene. Å komme ut til 2.omgang og gi borte en tredje scoring var foraktelig.

- Det drepte oss og en eller to kastet inn håndkleet etter det, noe som er svært skuffende fra mitt synspunkt.

Seier for Fiorentina
Fiorentina slo på lørdag Liverno med 1-0 borte. Målscorer far Jovetic på straffespark. Fiorentina har 13 poeng på seks kamper i Serie A. Laget møter som kjent Liverpool hjemme i Champions League førstkommende tirsdag.