Tevez aktuell for Liverpool?

The Times hevder at Rafael Benitez viser interesse for Carlos Tevez. Argentineren kommer trolig til å forlate Old Trafford etter sesongslutt, og Man Utd har ingen kontroll over spissens fremtid.

Ifølge Oliver Kay i The Times håper Alex Ferguson fortsatt å kunne sikre seg innlånte Carlos Tevez på en permanent kontrakt. Men spissen skal ikke være spesielt fornøyd med antall minutter han får på banen for Manchester United.

Tevez, som ankom Manchester-klubben fra West Ham i august 2007, skal ha en prislapp på £22M. Benitez vet at United ikke har noen kontroll over Tevez, og dersom han forlater Old Trafford vil ikke United motta en eneste penny av overgangsbeløpet. Pengene innkasseres nemlig av selskapene som eier Tevez. Selskaper som blir ledet av omstridte Kia Joorabchian.

Tevez skal være frustrert over at han må stille bak Dimitar Berbatov i spisskøen på Old Trafford. Blant annet har han ikke fått starte noen av Manchester-klubbens fire kamper i cupspillet i Champions League denne sesongen.

The Times skriver at Real Madrid er favoritter til å sikre seg Tevez når hans to utlånsår på Old Trafford er omme. Men Liverpool har nå altså bekjentgjort sin interesse for argentineren, om han ønsker å fortsette karrieren i England, og om partene kan komme til enighet om en pris. Andre klubber som følger situasjonen med argusøyne er Chelsea, Manchester City og Inter Milan.

- I min situasjon er nok den beste løsningen å forlate Manchester United. Jeg har andre muligheter med tanke på neste sesong, uttalte Tevez til en argentinsk radiostasjon denne uken.