Tevez-rådgiver utelukker ikke Liverpool

Rådgiveren til Carlos Tevez, Kia Joorabchian, utelukker ikke at hans klient spiller for Man City eller Liverpool neste sesong. Alan Shearer har takket ja til Anfield-opptreden.

Joorabchian sier til Sky Sports News at Manchester United ikke har kommet med noe kontraktsforslag til Tevez, og at argentineren derfor lytter til tilbud fra klubber som viser den nødvendige ambisjon.

- Flere klubber viser interesse for Carlos, men som vanlig er han veldig fokusert. Han ønsker å gjøre det best mulig. Han vil jobbe knallhardt frem til sesongen er over, uttaler Joorabchian.

Rådgiveren ønsker ikke å utdype hvilke klubber som har vist interesse for hans klient, men slår fast at Tevez vil foretrekke å fortsette karrieren i England, og at Champions League-fotball ikke er et must dersom den aktuelle klubben viser ambisjoner om å nå Europatoppen.

- Carlos ønsker å spille for en klubb med reelle ambisjoner. En klubb som satser på å vinne Premier League og Champions League.

- Forlater han United, må han nødvendigvis gå til en rival om han ønsker å oppnå dette. Jeg ønsker ikke å si noe konkret, eller slå fast at Carlos havner i Liverpool, Manchester City, Chelsea, Arsenal, Everton, Tottenham eller hvem det måtte være. Milan, Real Madrid, Barcelona eller Juventus, for den del.

Agenten til Tevez, Adrian Ruocco, er overrasket over at United ikke ønsker å skrive langtidskontrakt med hans klient.

- Verken direktører eller manageren i United har ikke vist vilje til å skrive en ny kontrakt. Den 31.mai vil Carlos stå uten klubb og kontrakt. Jeg vet ikke hvorfor, men Manchester United har ikke gjort forsøk på å signere ham med tanke på neste sesong. Det virker ikke som direktørene og manageren ønsker ham i klubben, mens fansen elsker ham.

- Han kan komme til å flytte til Spania eller Italia, eller fortsette karrieren i England. Det er klubber fra alle disse landene som er interesserte, siteres Ruocco i den argentinske avisen Ole.

- Carlos har selv sagt at han ønsker å forsette i Premier League, da han liker fotballen i England. Han er heldig som selv kan få bestemme hvor han skal spille. Han har muligheten til å velge selv, slår Ruocco fast.

Shearer spiller for All Stars
Liverpoolfc.tv opplyser at Alan Shearer har takket ja til å spille for All Stars i Hillsborough Memorial Game mot Liverpool Legends på Anfield torsdag kveld.

- Jeg ser virkelig frem til kampen, og er henrykt over å kunne hjelpe et så godt formål, sier Newcastle-manageren.

- Jeg var en del på Merseyside i min tid i Blackburn, og jeg vet hvor viktig Hillsborough er for folket der, legger han til.

På All Stars vil Shearer få lagkamerater som Teddy Sheringham, Mike Newell, Alan Irvine, Nigel Clough, Des Walker, Dave Watson, Alan Stubbs, Trevoer Steven og Graham Stuart, i tillegg til kjendiser som bokseren Joe Calzaghe, Westlifes Nicky Byrne, sangeren Craig David og Blue Peter-vert Gethin Jones.

For Liverpool Legends stiller blant annet Kenny Dalglish, Robbie Fowler, John Aldridge, Ian Rush, Peter Beardsley, Ronnie Whelan, Gary Gillespie, Jan Mølby, Gary Ablett, Steve Staunton, Jamie Redknapp, Steve McManaman, Gary McAllister og Don Hutchison.