Tevez siktes inn

Chris Bascombe i News of the World mener at Carlos Tevez er hovedmålet til Rafael Benitez i årets transfersommer. Argentineren syntes å ta farvel med Man Utd.

Tevez ga inntrykk av å ta farvel med fansen da han ble byttet ut i hjemmekampen mot Arsenal på lørdag, og det forventes nå en hard kamp om hvem som sikrer seg 25-åringen foran neste sesong.

Ifølge Bascombe har Rafa Benitez lagt til side trøye nr.10 for angriperen, og håper å sikre seg kompisen til Javier Mascherano. Manageren har gitt uttrykk for at skader for Steven Gerrard og Fernando Torres var en vesentlig årsak til at man bare nesten greide å ta ligagullet denne sesongen, og Carlos Tevez vil kunne dekke opp for begge av Liverpools superstjerner.

Prislappen er antydet å være £22M. Skulle Tevez ta den korte veien fra Manchester vil det være første gang at en spiller går fra United til Anfield siden 1964.

Eventuelle forhandlinger om Tevez vil først starte etter finalen i Champions League om halvannen uke.

Den første spilleren som kan komme til den røde delen av Merseyside kan bli Gareth Barry. Hva som er mer usikkert er om Xabi Alonso vil bli benyttet som salgsvare for å skaffe midler til de spillerne som Benitez har blinket ut. Både Alonso selv og Rafael Benitez har sagt at de ønsker at midtbanespilleren blir i Liverpool, men det virkelige svaret får man trolig først når en stor sjekk, mest trolig fra Real Madrid, ligger på bordet.