Tevez spiller gjerne for Liverpool

Liverpool er en av klubbene som Carlos Tevez kunne tenke seg å spille for, når han sannsynligvis forlater Manchester United til sommeren. Bok om Liverpools link til Irland ute på markedet.

Manchester United-spiss Carlos Tevez ønsker å fortsette karrieren i England også neste sesong, og spiller gjerne for en av Uniteds rivaler. Det siteres spilleren selv på i Daily Mail bare timer før Manchester-derbyet.

Tevez er frustrert over lite spilletid på Old Trafford, og innrømmer at han trolig forlater Manchester United i sommer.

- Det gjør meg trist, men jeg antar at jeg kommer til å ta farvel. Jeg tror ikke jeg vil være Manchester United-spiller neste sesong. Jeg har gjort alt jeg kan, men jeg har aldri fått noe tilbud om en permanent kontrakt, så jeg må forlate klubben. Jeg tror jeg vil spille for en annen klubb neste sesong, sier Tevez.

Og argentineren har ingenting i mot om den klubben heter Liverpool FC.

- Jeg har ikke blitt behandlet som et medlem av familien i United. Jeg føler meg ikke ønsket. Situasjonen jeg er i, gir meg en vond følelse. Det blir veldig vanskelig å fortsette i denne klubben. Supporterne behandler meg som en del av familien, men United har ikke kjøpt meg, så de respekterer meg ikke som fotballspiller.

- Ting har endret seg dramatisk denne sesongen. Jeg har blitt vraket, selv om jeg ikke har spilt dårlig. Alex Ferguson ga meg aldri noen forklaring, men jeg har heller aldri spurt om noen forklaring, da det ikke er min natur å gjøre slikt. Jeg aksepterer det som har skjedd. Ferguson har kanskje ikke tillit til meg lenger.

- Det stemmer ikke at familien min er ulykkelige i England, og det stemmer heller ikke at jeg ønsker å forlate England og spille i Spania. Min fire år gamle datter lærer engelsk, og min kone er veldig fornøyd med livet her. Jeg ønsker å bli i England. Jeg ønsker å spille i England, for ligaen er den beste i verden og passer min spillestil.

- De klubbene jeg kan gå til er Manchester Uniteds rivaler, uansett om det er Arsenal, Chelsea, Manchester City, Liverpool eller Everton. Jeg vil takke United-fansen for deres støtte. De vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt. Dersom jeg var United-supporter ville jeg ikke ønske å se en av spillerne i et annet lags drakt, men jeg tror de innser at jeg har gjort alt jeg kan for å bli her.

Ny Liverpool-bok på markedet
Liverpool-boken "The Irish Kop" ble sluppet på markedet denne uken. Boken tar opp Liverpools link til Irland, og presenterer blant annet de irene som har spilt for klubben opp gjennom årene. Den tar også for seg Liverpools supporterskare på den grønne øya.

Opp gjennom årene har en rekke spillere med irske aner trukket i den røde trøya. Vi kan nevne Elisha Scott, Steve Heighway, Mark Lawrenson, Ronnie Whelan, Jim Beglin, John Aldridge, Ray Houghton, Steve Staunton, Steve Finnan og Robbie Keane.

Forfatter av boken er den irske journalisten John Hynes, som også skriver for LFC Magazine og Liverpools kampprogram.

Boken er tilgjengelig fra Sport Media, og koster £16.99.