Threlfall ikke til Djurgården

Djurgården har bestemt seg for ikke å skrive lånekontrakt med Robbie Threlfall. Forsvarsspilleren forlot klubbens treningsleir i går. Billettinfo Chelsea borte.

Robbie Threlfall har vært med Djurgården på treningsleir i håp om å sikre seg en leiekontrakt med den svenske toppklubben. I går besluttet Djurgården å ikke gå et steg videre med 20-åringen. Dermed blir det ingen utlånsavtale.
- Han har klart seg bra, og det er en interessant spiller for fremtiden, sier Djurgårdens manager Göran Aral til dif.se.

- Men vi søkte etter en spiller som kan gå direkte inn i startelleveren, og vi føler at Robbie ikke er der helt ennå.

Spilleren forlot klubbens treningsleir sent i går kveld. Djurgården reiste hjem i dag.

Threlfall har tildigere denne sesongen vært utlånt til Hereford og Stockport. I morgen klokken 18.00 (norsk tid) stenger for øvrig vinduet for å låne ut spillere til klubbene i The Football League.

Billettinfo Chelsea borte
Liverpool har blitt tildelt 2997 billetter til Champions League-kampen på Stamford Bridge tirsdag 14.april, og selges til sesongkortholdere, medlemmer, Fan Card-innehavere etter hvor mange bortekamper i Europa man har kjøpt billett til tidligere denne sesongen, fortrinnsvis fire og tre kamper. Fra oppgjøret på Santiago Bernabeu kreves også reisebevis i form av enten boarding card eller andre reisedokumenter! Nærmere billettdetaljer finnes på liverpoolfc.tv.