Ti interessenter ringside

Ifølge Chris Bascombe i News of the World rullet Liverpool FC ut den røde løperen til ti potensielle investeringsgrupper under forrige ukes oppgjør mot Manchester United på Anfield.

Tidligere har Liverpool.no nevnt at det satt en norsk forretningmann ved siden av George Gillett under kampen mot Manchester United. I dagens utgave av News of the World opplyser Chris Bascombe at det var flere mulige investorer tilstede.

Medeier Tom Hicks var tydeligvis ikke bare i England for å se fotball. Han hadde samtaler med GE Capital i London ettersom Liverpool er på jakt etter penger for starte arbeidet med det nye stadionanlegget i Stanley park.

GEs president i Europa, Charles Alexander, sies å være Liverpool-supporter, og har vist interesse for Mersyside-klubben tidligere.

Hicks hadde også gjester i direktørboksen under 2-0-seieren over Manchester United.

Blant de inviterte var den tidligere kuwaitiske utenriksministeren Mohammed Jassem Al Saqr. Han ble avbildet sammen med Hicks, Hicks' sin "midtøstenekspert" Roy Baker og Koplegendene Kenny Dalglish og Ian Rush.

Kilder innad i klubben sier at invitasjonene og samtalene forrige helg ikke var mer enn innledende samtaler som en del av den pågående prosessen.

Revisorene til både Hicks og medeier George Gillett har prøvd å selge 25% andel av klubben for £100M. Investorer i Midtøsten er viktigste målgruppe.