Tilbake på vinnersporet

Gerrard ute etter tre poeng mot West Ham. Da vil Liverpool ta innpå noen av lagene foran på tabellen da de skal ut i innbyrdes oppgjør. Selvtilliten på vei tilbake. Carragher forventer bedre spill utover.

Liverpool står nå med tre strake seirer. I neste kamp venter West Ham på Boleyn Ground. Forrige sesong vant Liverpool 3-0 der etter to scoringer av Steven Gerrard.
- Vi fikk en virkelig god seier mot West Ham forrige sesong. Vi var godt organsiert og veldig farlig på kontringer, og jeg er sikker på at det vil være planen igjen i helgen.

- Tittelkampen ser å ut til å handle om seks store. I helgen har vi Manchester-derbyet, mens Chelsea møter Tottenham. Så noen må avgi noe.

- Forhåpentligvis kan vi få en god seier på West Ham, konsentrere oss om vår egen forestilling og be for at resultatene går i vår favør ved helgens utgang.

- Vi er sakte på vei tilbake til der vi ønsker å være etter tre seirer på rad. Forhåpentligivs kan vi få enda en mot West Ham.

- Selvtilliten begynner å komme tilbake i troppen nå. Det var ikke bra å tape de to tidlige kampene (Tottenham og Aston Villa) tett etter hverandre, men vi bygger oss sakte tilbake til formen vi ønsker.

- Det tar litt tid å komme tilbake på vårt beste, men vi var fornøyd med reaksjonen fra alle. Vårt mål er å reise og ta en god seier mot West Ham på lørdag.

- Det er fremdeles veldig tidlig, men det var viktig å hente seg inn etter en dårlig start. Dette er bare begynnelsen for oss.

- Vi har sett at Manchester City, Tottenham og Chelsea startet bra, og noen av de store lagene uten viktige spillere, så det kommer til å bli en interessant kamp denne sesongen.

- Det er en lang vei å gå med mye fotball som skal spilles. Vi må bare fortsette fremgangen på den måten vi gjør.

- Det er godt å ha Fabio Aurelio tilbake og klar til å komme inn. Alberto Aquilani ser ut til å være en spennende spiller. Det vil bli hyggelig å få ham som et alternativ, men han er ennå et stykke unna spill.

Jamie Carragher forventer også at supporterne får se bedre spill i tiden som kommer.
- Denne gruppen er ikke lett. Lag som Debrecen vil skape problemer. Men dersom vi presterer så bra som vi kan, vil vi avansere til neste runde. Men jeg forventer at fansen kommer til å se en forbedring fra oss.

- Vi har hatt en litt vanskelig start. Å tape to kamper er ikke en total katastrofe, men å vinne tre kamper betyr ikke at vi er i ilden igjen.

- Det er fortsatt begynnelsen av sesongen. Bare når vi har gått ubeseiret 10 eller 15 kamper, vil vi føle at vi er i en god stim.

- Vi har holdt nullen i tre kamper, noe som er oppmuntrende. Vi har ikke hatt mange problemer i spillet generelt, men det er bare på dødballer det ikke alltid har gått bra.

- Men vi føler at vi har fått rettet på det i de seneste kampene. Vi må bare fortsette å arbeide med det.