Tittelhåpet svinner

Benítez kaster ikke inn årene i kampen om ligatittelen, men innser at Manch Utd må svikte hvis de røde skal gå til topps. Hadde nok sjanser til å vinne kampen. Gerrard ut med krampe.

Liverpool gikk på et 0-2-tap mot Middlesbrough på Riverside Stadium. Det var kun sesongens andre ligatap. Et selvmål av Alonso førte vertene i ledelsen før pause. Tuncay Sanli punkterte kampen i det 63.minutt. Chelsea vant 2-1 mot Wigan, og sendte Liverpool ned på 3.plass på Premier League-tabellen, syv poeng bak Alex Fergusons mannskap. Benítez innrømmer at det vil bli svært tøft å gå til topps i ligaen i år.
- Før kampen var det vanskelig, og etter kampen er det vanskeligere. Vi får se mot Sunderland og forsøke å forbedre oss, men det avhenger av United nå, uttaler Benítez til liverpoolfc.tv etter kampen.

- Hvis du ønsker å bli værende på toppen av tabellen, så må du score.

- Jeg vil ikke si for mye. For meg er det klartt at i løpet av de første 20 minuttene skapte vi fem sjanser. Du må ta være på sjansene om du ønsker å vinne.

- Vi hadde noen problemer og skader. Noen spillere var slitne, men vi hadde sjanser. Vi kontrollerte de første 30 minuttene. Middlesbrough spilte bra i 2.omgang.

- Du kan ikke forandre på noe, og vi er veldig skuffet.

Liverpools dag ble enda verre da Steven Gerrard måtte forlate banen etter 77 minutter. Kapteinen vil trolig bli klar til tirsdagens møte med Sunderland.
- Han fikk krampe. Jeg tror ikke det er alvorlig, avslutter manageren.