To målgivende for Steven

Steven Gerrard spilte en sentral rolle i sin 73. landskamp. England slo Kasakhstan 4-0 og Steven sto for to målgivende. Oversikt over alle røde.

God kamp av Steven
Liverpools kaptein sendte en lur venstrefots crosspasning i retning av Gareth Barry som sendte engelskmennene i ledelsen i Almaty. Før dette hadde hjemmelaget hatt et par brukbare sjanser til å ta ledelsen.

En ny lur pasning fra Steven Gerrard førte til at Emile Heskey ga England 2-0. Wayne Rooney og Frank Lampard (straffespark) sto for de to siste målene til engelskmennene. Gerrard spilte hele kampen for England, som møter Andorra på Wembley kommende onsdag. Seier der og England er VM-klare.

Finland og Sami Hyypiä slapp med skrekken hjemme mot Liechenstein. Bortelaget tok ledelsen i Helsinki etter tretten minutter, men Mikael Forssel og Jonathan Johansson reddet den finske æren i andre omgang og finnene vant 2-1.

Nikolay Mihailov ble sittende på benken i Bulgarias hjemmekamp mot Irland, som endte 1-1. Dimitar Ivankov ble stående mellom stengene hele kampen, der eks-rød Robbie Keane spilte spiss og ble byttet ut etter 74 minutter.

Daniel Agger spilte hele kampen for Danmark på Råsunda i Stockholm. Danskene vant hatoppgjøret 1-0 etter mål av Thomas Kahlenberg. Viktige tre poeng for danskene i en kamp der Daniel spilte en god kamp og flere ganger var i nærkontakt med svenskenes store stjerne, Zlatan Ibrahimovic.

Andriy Voronin ble sittende på benken gjennom hele Ukrainas kamp borte mot Kroatia. Kampen endte 2-2.

Nederland med Ryan Babel og Dirk Kuyt på laget ble første europeiske land som er klare for VM i Sør-Afrika neste sommer etter 2-1 over Island i Reykjavik. Dermed er kommende onsdags kamp mellom Nederland og Norge viktigere for nordmennene enn for nederlenderne. Kuyt spilte 67 minutter og ble byttet med Klaas Jan- Huntelaar, mens Babel kom inn og fikk spille et kvarter for Rafael van der Vaart.

Andrea Dossena og Italia slo Nord-Irland 3-0 i en privatkamp på hjemmebane i Pisa. Dossena erstattet Gennaro Gattuso i pausen.

Av U21-spillerne til Liverpool slo David N´Gog og Frankrike Portugal 1-0 i Toulon-turneringen. Peter Gulácsi spilte hele kampen og Krisztian Németh 78 minutter da Ungarn vant 3-0 mot Luxemburg i Györ, mens Vincent Weijl og Nederland spilte 1-1 borte mot Slovakia i Murska Sobota.

Javier Mascherano og Argentina møter Colombia i en kamp som startet klokken 23 i Buenos Aires.