Tøffere for reservene

Jay Spearing sier at John McMahon kjører en strammere linje enn hva Gary Ablett gjorde. Spørsmål til Dean Bouzanis. Sunderland med bra reservelag i kveld.

Mer autoritet
Etter debuten for førstelaget mot Sunderland, og benkplass mot Lyon i går, vil det være mer tilbake til hverdagen for Jay Spearing da han forventes å spille for reservelaget i kveld. Scouseren bekrefter overfor Liverpools hjemmeside at John McMahon er en manager som krever mer disiplin enn hva forgjengeren Gary Ablett gjorde.

- Han har kommet inn og vist sin autoritet, sier Jay om McMahon.

- Han har fortalt guttene nøyaktig hva han ønsker og de har tatt et skritt tilbake og lyttet.

- Han er en annerledes manager enn Gary, som var mer tilbakelent i måten han fortalte deg ting på.

- John går rett på sak og det er hva som gjøre ham til en virkelig god manager, og det synes å fungere siden vi har hatt noen bra resultater.

- Noen ganger er det nødvendig at spillerne blir fortalt hva de gjør feil, men John viser også den andre siden - han forteller deg også når du har gjort noe riktig.


Dean Bouzanis
En som kan stå i mål på Prenton Park er Dean Bouzanis, keeperen som er tilbake fra spill i U20 VM med Australia.

Her er et utdrag av svar på noen spørsmål som Liverpools hjemmeside har stilt til ham:

- Jeg vil si at Iker Casilles er verdens beste keeper siden han ar vært på toppnivå med Real Madrid fra han var 17 år. Alt han gjør er 100 % og han har kvalitet og erfaring. Pepe Reina er blant de fem beste i verden og ville ha stått på hvilket som helst annet landslag.

- De engelske guttene som Martin Kelly, Stephen Darby og Jay Spearing er de artigste i reservelagstroppen og også de jeg er mest i sammen med.

- Mine sterke sider er mine utspill og mitt feltarbeid. Trolig er mine svakeste sider mitt posisjonspill og det å holde hodet kaldt.

- Mine største øyeblikk som fotballspiller så langt er å spille i asiatisk Champions League med Sydney FC og å skrive under for Liverpool. Å komme til finalen i juniorcupen og spille på Emirates var også enormt.

- De verste øyeblikkene var å ikke blitt tatt ut for Australia U17 for tre eller fire år siden. Jeg hadde også en fingerskade som betydde at jeg ikke kunne spille i fjorårets junior-VM.


Reservelagstroppen til Sunderland
Seniorspillerne Martin Fulop, Daryl Murphy, Nyron Nowworthy og Roy O'Donovan er med i troppen til Sunderland for kveldens reservelagskamp. En skal også merke seg unggutten Ryan Noble som har scoret 17 mål på junior- og reservelag denne sesongen.

Sunderlands tropp: Martin Fulop, Michael Kay, David Brown, David Meyler, Nyron Nosworthy, Dan Madden, Liam O'Mahoney, Robbie Weir, Nathan Luscombe, Daryl Murphy, Roy O'Donovan, Michael Misiewicz, Conor Hourihane, Liam Noble, Ryan Noble, Joe Cornforth.