Tok farvel med Morrison

Nåværende og tidligere Liverpool-legender var tilstede i Liverpools anglikanske katedral for å ta sitt siste farvel med klubbsekretær Bryce Morrison.

Rafael Benítez, Sami Hyypiä og Jamie Carragher var på plass sammen med Bryce Morrisons familie, venner og kolleger for å vise sin aktelse for 57-åringen som jobbet 17 år i klubben før han døde brått 21. mars.

Kenny Dalglish, Steve Heighway, Alan Kennedy, David Johnson, Ron Yeats, Phil Thompson, Gerard Houllier, Brian Hall og Liverpools borgermester Steve Rotheram hadde også møtt frem.

En privat begravelse fant sted før minnegudstjenesten.

- Bryces død har rystet fotballen, og det har fått oss til å forstå, ikke bare hvor respektert han var, men også hvor godt likt han var i hele fotballverdenen, uttalte Rick Parry til liverpoolfc.tv på forhånd. 

Den avtroppende daglige lederen leste en tekst i Liverpool Anglican Cathedral.
 - Bryce var en vidunderlig person. Mange innen denne idretten er respektert, men her har vi en mann som folk hadde ekte hengivenhet for, fortsetter Parry.

- Han kunne aldri si nei fordi han var usvikelig hjelpsom. Folk over hele verden har erkjent dette i alle sine sympati- og støttemeldinger.

- Bryce sitt bidrag til vår klubb i løpet av de siste 17 årene har vært enormt. Du kan ikke finne en mer lojal tjener. Han var den mest hardtarbeidende personen i klubben.

- Han ga Liverpool Football Club 17 år av sitt liv. Han brydde seg lidenskapelig om laget.

Parry hadde vært hos sin venn og kollega bare timer før hans uventede død.
- Bryces død var et enormt sjokk for oss alle. Personlig var det forferdelig fordi jeg hadde vært sammen med ham i to dager på Champions League-trekningen. Vi skilte lag kloken 19, og ca. 12 timer senere fikk jeg nyheten.

David Moores, Bryce Morrison, Rick Parry og George Gillett.