Torres-avgjørelse i morgen

The Guardian skriver at Torres skal gjennom en intensiv treningsøkt i morgen for å se om han kan spille mot Real Madrid. Arbeloa var tilbake i lett trening i går. Benayoun til nærmere undersøkelse.

Fernando Torres' skjebne når det gjelder tirsdagens returmøte mot Real Madrid vil bli tatt på trening i morgen. Spanjolen har måttet stå over Liverpools to seneste ligakamper, mot Middlesbrough og Sunderland, etter ankelskaden han pådro seg i åpningsminuttene mot Real Madrid 25.februar. 24-åringen var tilbake i lett trening i dag. En endelig avgjørelse om Torres vil være i stand til å starte mot sin tidligere erkerival vil bli tatt etter en mer intensiv treningsøkt i moren. Han har selv uttalt seg positivt med tanke på å rekke kampen.

Alvaro Arbeloa, som har mistet Liverpool to seneste kampene med en hamstringskade, var tilbake i lett trening i går. Backen kan dermed rekke å bli friskmeldt i tide til Real Madrid-kampen.

Yossi Benayoun kan være ute to uker etter et sammenstøt med en lagkamerat på trening i helgen. Israeleren har trolig en rift i den ene hamstringen, men skal gjennom en MR-undersøkelse for å få avklart skadens omfang. Sannsynligvis er han ute både mot Real Madrid og Manchester  United.