Torres bekymret for å miste lagkamerater

Fernando Torres er bekymret for om Liverpool kommer til å måtte selge noen av sine beste spillere denne sommeren, og vet de røde ikke har like god økonomi som sine rivaler.

Fernando Torres har flere ganger innrømt at David Villa er den spilleren han aller helst skulle sett at de røde hentet inn denne sommeren. Det virker nå ganske klart at Torres sin spissmakker på det spanske landslaget blir i hjemlandet, og at de røde ikke ville hatt råd til å betale de £40 millionene spilleren er verdsatt til.

- Jeg vet ikke helt hvordan Liverpools finansielle situasjon er, men jeg vet at vi ikke har like mye penger som Manchester United og Chelsea. Vi kjemper med dem med mindre penger hver eneste sesong, og det er ikke noe problem for oss. Vi har et godt lag og vil vinne troféer uansett hvordan pengesituasjonen er, sier Torres i følge Guardian.

- Det viktige er at vi nærmer oss tittelen. Det har vært frustrerende, for å gå tre år uten trofé for Liverpool er for lenge. Jeg føler meg sikker på at det neste kommer. Rafa jobber hardt med å hente inn gode spillere, men jeg er ganske sikker på at David Villa vil bli for dyr for oss. Han er en utmerket spiss, og om jeg kunne hentet inn hvem som helst, ville jeg valgt han. Han har vært i sensasjonell form denne sesongen.

- Men vi har Steven Gerrard i rollen bak spissen, og han scorer 20 mål per sesong, så behovet for en ny angriper er kanskje ikke så stort. Vi må vertfall beholde våre beste spillere.

Javier Mascherano, Alvaro Arbeloa og Xabi Alonso har blitt sterkt linket bort fra Anfield denne sommeren - og det er overgangsrykter som ikke vil gi seg. Som alle andre Liverpool-supportere er Torres bekymret for å miste noen av sine beste medspillere denne sommeren.

- Jeg er bekymret for å miste noen av mine lagkamerater. Dersom vi kan beholde våre beste spillere og hente inn et par nye, så vil vi være enda sterkere neste sesong. Det ville vært fantastisk om vi kunne spilt sammen i mange år, for Liverpool er klubben som har nest-flest spillere i det spanske landslaget. Det er viktig at spanske spillere spiller i Premier League og Serie A, fordi det gjør oss til mer komplette spillere, avslutter Torres.