Torres beskyldt for albue

Tal Ben-Haim mente Fernando Torres brukte albuen i kampen mot Portsmouth, og at dommeren gjorde rett som utviste Javier Mascherano.

Den robuste midtstopperen hos Portsmouth, Tal Ben-Haim, beskylder Fernando Torres for å ha brukt albuen mot ham i kampen på lørdag. Israeleren prøver imidlertid å avdramatisere det i neste setning med at det er slikt som kan skje i kampens hete. Ben-Haim var mannen som Fernando grunnlurte da han scoret sitt første mål på Anfield for to og et halvt år siden, mot Chelsea. Han kom i søkelyset på Fratton Park også, da han var involvert i utvisningen til Javier Mascherano.

- Jeg syntes han kom med albuen, uttaler forsvareren på spørsmål om han trodde smellen han fikk var med vilje.

- Når alt kommer til alt er det en dag en slik duell og en annen dag andre dueller. I løpet av en kamp er det mange dueller og du kan si at kanskje er det et gult eller et rødt kort. Det er en del av spillet og du må bare fortsette å spille.

- Jeg bryr meg ikke så mye om slikt da du umiddelbart i etterkant må være fokusert og du ønsker ikke å gjøre idiotiske taklinger slik at du blir utvist og sørger for at lagkameratene dine må spille med en mann mindre. Du må kontrollere deg selv, og det var bra at jeg greide det.

- Jeg synes det var en god avgjørelse av dommeren, sier Ben-Haim om utvisning av Mascherano. - Ikke minst siden jeg spilte ballen før han kom. Det er en del av spille og du må akseptere det.