Torres ble fansens spiller

Torres gikk til topps i avstemningen for å bli PFA Fans' Player of the Month for august og september. Ian Rush mener Torres er den beste spissen i verden for øyeblikket. Owen klar til Anfield-møte.

Fernando Torres hentet hjem PFA Player Fans' Player of the Month for august og september etter å ha vunnet avstemningen på givemefootball.com foran Wayne Rooney, Frank Lampard og Steven Gerrard.

Torres har scoret åtte mål på ni kamper denne sesongen og er toppscorer i Premier League. Høydepunktet så langt er hattricket mot Hull.

Ian Rush, som scoret 346 mål på 660 kamper Liverpool, er imponert over 25-åringen.
- Han har vært fantastisk. Han er Premier Leagues toppscorer denne sesongen. Målene han scoret mot Hull var flotte, både høyre og venstre fot.

- Hadde han blitt på banen mot Hull, kunne han ha scoret fem eller seks den dagen.

- Med erfaring tror jeg han vil bli bedre. Han er bare 25. Han er et stort pluss for Liverpool ettersom han og Steven Gerrard spiller veldig bra sammen.

- Uten tvil er han den beste spissen i verden for øyeblikket. Lionel Messi er en stor spiller, Cristiano Ronaldo er en stor spiller, men de er forskjellig fra Torres.

Owen klar til Anfield-møtet
Michael Owen måtte gå ut med en lyskeskade i Manchester Unietd Champions League-kamp mot VfL Wolfsburg på onsdag. Det ble snakket om et skadeopphold på tre uker. Det kunne bety at spillere ville slite med å bli kampklar mot Liverpool 25.oktober. Nå ser det likevel ut som Michael Owen kan få oppleve å spille på Anfield for Manchester United.
- Michaels skade er ikke så ille som vi først trodde. Vi bare tok en liten forholdsregel (på onsdag), sier Alex Ferguson.

- Han skal være tilgjengelig til vår neste kamp etter Sunderland på lørdag. Jeg tror ikke det er en tre ukers jobb eller noe slik, så vi forventer at han skal være tilgjengelig til Bolton-kampen.