Torres håper fortsatt på sølvtøy

Fernando Torres innser at det kan bli for vanskelig å gå til topps i Premier League denne sesongen, men toppscoreren håper fortsatt at Liverpool skal plukke med seg sølvtøy i løpet av våren.

Spanjolen uttaler til Sky Sports News at en topp fire-plassering i ligaen og trofeer i Europaligaen og FA-cupen nå er målet for de røde.

- Sesongen så langt har ikke blitt slik vi forventet før sesongstart, men slike ting skjer. Vi ønsket å vinne trofeer, og øverst på ønskelista sto Champions League og Premier League. Nå er vi ute av Champions League, og ligger langt bak teten i Premier League, så vi må endre målsettingene, slår Torres fast.

- Europaligaen og FA-cupen er nå de to turneringene vi kan vinne denne sesongen, og vi må også selvsagt prøve å komme blant de fire beste i ligaen.

- Nå er det viktig at vi holder sammen som lag. Klarer vi det, ved at manager, spillere, stab og alle i klubben trekker i samme retning, har vi kvalitetene som skal til for å bli blant de fire beste og vinne trofeer.

- Dersom vi har vunnet et trofé når sesongen er over, vil det ha vært en fin sesong. Det er målet nå.

- Liverpool-supporterne fortjener at vi når finaler, det være seg både i Europa og i England. Det er lenge siden vi spilte i en finale nå, og de fortjener det. De fortjener flere trofeer.

Torres er tilbake etter sin langvarige lyskeskade, og fikk spille de siste 25 minuttene mot Fiorentina. Nå ser han frem til kampen mot Arsenal.

- Arsenal gjør det ganske bra denne sesongen. De er ikke langt bak teten, og gjør det virkelig bra med sine unge spillere. Holdningene til spillerne og manageren synes å være utmerket. Men vi skal spille på Anfield, og med hjelp fra våre supportere kan vi slå hvem som helst.

- Selv føler jeg at jeg er en nøkkelspiller på laget, og folk forventer mye av meg og mine lagkamerater. Vi har et ansvar. Men det er et godt ansvar å ha, når alle betrakter deg som en god spiller som kan hjelpe laget.

- Etter å ha blitt skadefri, må jeg nå bevise at dette stemmer, gjennom å hjelpe laget. Vi må fremstå som en god enhet igjen. Vi kan prestere mye bedre enn vi har gjort så langt.