Torres håper på gull i prøve-VM

Spanias landslag setter den ene rekorden etter den andre, men for Fernando Torres betyr dette fint lite dersom han ikke har trofeer å vise til etter den lange rekken kamper uten tap.

Spania har tangert Brasils 35 kamper uten tap, og ble også det første landslaget til å vinne 15 kamper på rad da de slo Sør-Afrika 2-0. Men Torres ønsker seg trofeer, ikke rekorder.

- Rekorder er vel og bra, men det er å vinne trofeer som betyr noe, uttaler 25-åringen til spansk presse foran morgendagens semifinale i prøve-VM.

- Vi ønsker å vinne Confederations Cup. Det vil i så fall bli vårt andre trofé på to år. Går vi til VM som regjerende mestere i Confederations Cup og EM, vil vi være stinne av selvtillit når mesterskapet starter.

- Jeg håper dagens landslag kan spille sammen i lang tid fremover. Noe av det viktigste for et lag er at spillerne føler seg komfortable med hverandre. Flesteparten av oss er rundt 25 år eller yngre, og kanskje kan vi spille sammen både i Sør-Afrika i 2010 og i neste VM i Brasil.