Torres henter inspirasjon fra United-kampen

Fernando Torres mener Liverpools 4-1 seier på Old Trafford bør gi laget tro på at det er mulig å få til et sensasjonelt comeback mot Chelsea i morgen. Viktig seier i helgen.

Fernando Torres scoret to flotte mål i gårsdagens kamp, som viste at det stygge tapet på Stamford Bridge på ingen måte har knust lagets selvtillit. Fernando har flere ganger snakket ut om kjærligheten sin til Champions League, og nå håper han at laget kan hente inspirasjon fra 4-1 seieren på Old Trafford i mars, når man nå er nødt å score tre ganger på Petr Cech i morgen. Han mener lørdagens 4-0 seier var veldig viktig.

- Vi har opprettholdt selvtilliten vår etter Champions League-kampen, og det var viktig å vinne for supporterne. Det var viktig fordi det var vår siste hjemmekamp før minnestunden for Hillsborough, og jeg tror de satte pris på det, sier Torres til Liverpoolfc.tv.

- Jeg håper vi kan score tre mål mot Chelsea, men vi vet at det er veldig vanskelig. De har et sterkt lag, men vi har troen på oss selv. Vi kan gjøre det, og vi kan reise der for å vinne kampen. Vi slo Manchester United 4-1 på Old Trafford, så vi vet at vi er kapable til det.

- Vi vet det er vanskelig og at de er et vanskelig lag å score mot, men vi vil forberede oss for kampen og se hva som skjer. Jeg tror Chelsea vil spille for seier. Dersom de scorer noen mål vil det være over, så de vil nok ikke bare forsvare seg.