Torres i trening

Daily Mirror opplyser at Torres har trent to ganger denne uken, og var på treningsfeltet i går. Ørliten sjanse for benkplass lørdag, men sannsynligvis ikke retur før mot Everton 29.november.

Rafael Benítez opplyste tidligere i uken at det var lite sannsynlig at Fernnado Torres ville bli tilgjengelig til møtet med Manchester City. Daily Mirror skriver at spissen har trent to ganger denne uken, og var med resten av troppen på treningsfeltet i går. Liverpool Echo påpeker imidlertid at Torres ennå ikke har trent samen med lagkameratene. Rafael Benítez vil likevel ikke ta unødig risiko med spillerens helsetilstand.

Torres fikk beskjed om å sette av 2-3 uker til behandling av lyskeskaden etter konsultasjon med en spesialist i hjemlandet, i håp om å unngå operasjon. 25-åringen var likevel tilbake på treningsfeltet kun ti dager etter diagnosen.

Hvis Torres ikke viser tegn til noen reaksjon på treningsfeltet, kan det være en mulighet for at spilleren blir å finne på benken på lørdag. Både tabloidavisen og Andy Hunter i The Guardian mener likevel at kampen mot Everton neste helg er en mer naturlig returdato.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.