Torres inne blant topp ti

På kåringen til World Soccer over verdens beste fotballspiller i 2009, kommer Fernando Torres inn på en 8.plass. Tom Hicks sier at Jurgen Klinsmann aldri vil bli hans manager.

Messi best i verden
Det anerkjente fotballmagasinet World Soccer og Lionel Messi, Andres Iniesta og Xavi på topp i sin kåring over årets spiller i verden i 2009. Trekløveret stod i spissen for et historisk år for Barcelona, som suverent ble stemt fram som årets klubb. De hadde naturlig nok også årets manager i Pep Guardiola. Årets unge spiller ble Sergio Aguero hos Atletico Madrid.

Fernando Torres var den eneste fra Liverpool inne på en liste, da han ble nr.8 i den gjeveste kåringen, foran Wayne Rooney og Didier Drogba. Spillerne fra nummer fire til sju var for øvrig Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, David Villa og Diego Forlan.

Hicks nei til Klinsmann
Tom Hicks har svart benektende til Sunday Mirror på et ledende spørsmål om Jurgen Klinsmann er aktuell som manager for Liverpool, og hevdet at det aldri ville skje. Iscenesatt av George Gillett flørtet som kjent Liverpools styre med tyskeren for en tid tilbake, før Klinsmann ble ansatt, og sparket, av Bayern München.

Spørsmålet kommer i sammenheng med at 45-åringen nylig svarte bekreftende på et like ledende spørsmål om han kunne tenke seg å være manager for Liverpool en gang i fremtiden.

- Jeg vet ikke hva motivene til Klinsmann er, kommenterte Tom Hicks.