Torres ønsker å spille mot England

Fernando Torres håper å spille fra start for Spania i onsdagens privatlandskamp mot England. Nye skadeproblemer for Steve Finnan, og Espanyol sliter.

Fernando Torres uttaler til nyhetsbyrået Associated Press at han er klar til innsats for Spania i onsdagens privatlandskamp mot England i Sevilla. Spissen mener nå at han er helt kvitt hamstringproblemene han har slitt med denne sesongen, og ser ingen fare med å spille landskampen.

- Skadene er det som har bekymret meg mest denne sesongen. Siden jul har jeg ikke hatt nye problemer, og nå håper jeg at skadene skal være et tilbakelagt stadium, sier Torres.

- Ettersom vi er regjerende europamestere ønsker alle å slå oss, og på onsdag vil vi spille mot et lag fullt av stjernespillere som er i form og som har Fabio Capello på benken.

- Alle ønsker å nyte øyeblikket etter så mange magre år med landslaget.

Nye problemer for Finnan i Spania
Liverpool solgte som kjent Steve Finnan til spanske Espanyol på tampen av transfervinduet sist sommer. Oppholdet i Spania har imidlertid så langt blitt en gedigen nedtur for iren. Nå har han pådratt seg en ny skade, og må påregne minst tre uker på sidelinjen. Denne gangen er det høyre lår som har blitt skadet, og 32-åringen har blitt nødt til å trekke seg fra Irlands VM-kvalifiseringskamp mot Georgia på onsdag. Finnan pådro seg skaden på trening. Espanyol ligger for øvrig nest sist i Primera Liga.