Torres på benken?

Liverpool Daily Post tror Fernando Torres starter på benken mot Real Madrid. Arbeloa er tvilsom, og Carragher vil trolig vikariere på høyrebacken denne gang.

Fernado Torres kan være tilbake mot Real Madrid. Spissen har vært ute med en ankelskade siden han måtte hinke av gressteppet på Santiago Bernabeu for to uker siden. 24-åringen har gjennomgått en intensiv rehabilitering for å bli klar til kveldens kamp, og har deltatt i tre lette treningsøkter uten noen for reaksjon. Liverpool Daily Post trolig imidlertid spanjolen starter på benken.

- Fernando hadde en ny lett treningsøkt i dag, så vi kommer til å ta bestemme i morgen om han kan spille eller ikke, sa Benítez i går.

- Først må vi se om Fernando blir frisk, så om han kan starte kampen. Det er to ulike ting vi må vurdere, om han kan spille 90 minutter eller om det er bedre å ha ham på benken.

- Jeg skal ikke bare snakke med ham, det vil være med ham og den medisinske staben.

David N'Gog kan få fornyet tillit på topp etter nettkjenningen mot Sunderland. Albert Riera er suspendert og Yossi Benayoun skadet. Det kan bety startplass for Ryan Babel.

Alvaro Arbeloa er tilbake i lett trening etter en hamstringskade, men har liten sjanse for å rekke oppgjøret mot Real Madrid. Javier Mascherano vil trolig spille i sin vanlige rolle sentralt på midtbanen. Jamie Carragher vikarierer nok på høyrebackplassen denne gang, og da får Sami Hyypiä plass i midtforsvaret sammen med Martin Skrtel. Daniel Agger er definitivt ute med en ryggskade.