Torres på benken - Agger starter

Torres sitter på benken mot Bosnia & Hercegovina. Riera starter. Reina ikke keeperreserve. Agger i startelleveren til Danmark. Startplass også for Kyrgiakos, Benayoun og Johnson.

Spanias startoppstilling til kveldens VM-kvalifiseringskamp mot Bosnia & Hercegovina er nå bekreftet. Den er identisk med den forventede elleveren vi presenterte i går.  Fernando Torres er ikke klar etter et lyskeproblem, men er nominert blant innbytterne. Albert Riera får tillit fra start, mens Pepe Reina er den eneste i Spanias 19-mannstropp som verken er på banen eller benken. Landslagssjef Vicente del Bosque har valgt Diego Lopez som reservekeeper.

Spanias startoppstilling: Casillas, Iraola, Piqué, Albiol, Capdevila, Xabi Alonso, Busquets, Riera, Iniesta, Silva, Negredo.

Spanias landslag skulle etter planen ha returnert til Spania etter kampslutt, men på grunn av streik på flyplassen i Sarajevo kommer ikke troppen av gårde før i morgen.

Sotirios Kyrgiakos er tilbake i startoppstillingen til Hellas når grekerne tar i mot Luxembourg hjemme i Athen. Yossi Benayoun er kaptein for Israel i bortemøtet med Sveits.

Utlånte Nikolay Mihaylov vokter målet for Bulgaria i den betydningsløse kampen mot Georgia. Alle de ovenfornevnte kampene har avspark klokken 20.00.

Det danske fotballforbundet bekrefter at Daniel Agger spiller fra start når Danmark møter Ungarn i København klokken 20.45.

Fabio Capello har foretatt seks forandringer i lagoppstillingen til kampen mot Hviterussland. Glen Johnson er imidlertid en av fem som også spiller når dommeren blåser i gang på Wembley klokken 21.00.

I Sør-Amerika sparker kampene - Uruguay-Argentina og Brasil-Venezuela - i gang først ved midnatt.