Torres promoterer TV-spill

Fernando Torres har skrevet avtale med spillgiganten Konami, og skal fronte Pro Evolution Soccer 2010 denne høsten. Steve McMahon spår Liverpool som ligamestere neste sesong.

Fernando Torres har sammen med Lionel Messi blitt valgt som cover på 2010-versjonen av det populære spillet Pro Evolution Soccer.

Torres har skrevet under på en avtale med spillprodusenten Konami.

- Når det gjelder fotballspill, er PES-serien den klart mest realistiske, uttaler Torres til liverpoolfc.tv.

- Det nye spillet er helt utrolig, og jeg ser frem til å se meg selv i aksjon på PES 2010, legger han til.

Torres er selv en ivrig bruker av ulike fotballspill.

- Fernando har etablert seg som en av de mest spennende spissene i verden. Han representerer alt som er bra med den moderne fotballen, og besitter både fart, teknikk og overblikk. Tre elementer som er viktige også i PES 2010, uttaler Jon Murphy, som representerer PES i Europa.

PES 2010 lanserers for Playstation 3, Xbox 360, PC-DVD, PSP, Playstation 2 og mobiltelefoner i høst.

McMahon tror ventetiden er over
Liverpool-legenden Steve McMahon er svært optimistisk på Liverpools vegne foran sesongen 2009/10. Den tidligere midtbanespilleren tror at ligamesterskapet kommer hjem til Anfield etter 20 års ventetid. McMahon spilte selv på laget sist Liverpool vant ligaen, i 1990.

- Liverpool spilte med stor selvtillit de siste par månedene av 2008/09. De angrep virkelig de andre lagene. Så det var synd at de ikke gikk helt til topps, sier McMahon til liverpoolfc.tv.

- De vant ikke sølvtøy, men man kan se fremgangen og jeg tror virkelig de kan gå til topps neste år. Supporterne bør ha troen nå. Jeg har det.

- Klarer laget å starte neste sesong som de avsluttet denne, vil de ha gode muligheter til å vinne ligaen.

McMahon betrakter ellers Jose Reina som Liverpools mest undervurderte spiller. Han synes Reina holder samme klasse som Bruce Grobbelaar holdt da han var aktiv og spilte sammen med McMahon.

- Jose Reina er en fantastisk keeper, og han er undervurdert. Han er fantastisk. Han og Bruce Grobbelaar er veldig forskjellige som typer og målvakter, men det fortjener begge betegnelsen klassekeepere.