Torres returnerer til normal trening

Fernando Torres trente kun sammen med fysioterapeutene i forkant av West Ham-kampen. Kommende uke vil han trene som normalt. Pranjic blir Liverpools første sommerkjøp?

Rafael Benitez opplyser til nyhetsbyrået AP at Fernando Torres ikke trente med sine lagkamerater i det hele tatt i forkant av West Ham-kampen, på grunn av hamstringskaden som har holdt ham på sidelinjen de siste to ukene. Manageren tror imidlertid at stjernespissen vil trene som normalt i uken som kommer.

- Hamstringmuskelen er et problem for Fernando. Han jobbet sammen med fysioterapeutene i uken som gikk, og trente ikke med sine lagkamerater i forkant av West Ham-kampen. Den kommende uken vil han trene som normalt med resten av laget, og forhåpentligvis vil han være i stand til å spille våre to siste kamper, sier Benitez til AP.

- Siden verken Fernando eller Steven Gerrard trente som normalt i uken som gikk, var det åpenbart at de ikke ville spille opp mot sitt beste mot West Ham. Men begge spillerne var likevel en trussel for motstanderen og påvirker også sine lagkamerater på en gunstig måte, legger manageren til.

Torres ble som kjent byttet ut etter 72 minutter av gårsdagens kamp på Boleyn Ground. Det var ingen ting som tydet på at han hadde fått kjenning med hamstringskaden igjen da han forlot banen.

Pranjic blir første kjøp?
Ikke alltid like pålitelige Sunday Mirror hevder at Heerenveen-vingen Danijel Pranjic blir Liverpools første sommerkjøp. Avisen tror at kroaten kommer til å koste de røde 9 millioner euro. 26-åringen har imponert i den hollandske ligaen denne sesongen, og Sevilla skal også vise interesse for venstrevingen.

Sunday Mirror hevder at Pranjics agent, Søren Lerby, har reist frem og tilbake mellom Heerenveen og Liverpool den siste uken, i et forsøk på å få klubbene til å komme til enighet.

- Vi forstår det slik at Liverpool er klubben Pranjic ønsker å spille for, siteres Heerenveen-direktør Yme Kuiper.

Pranjic har gjort 16 mål denne sesongen, og har vært med på å bidra til at Heerenveen er sikret europacupspill neste sesong.