Torres ser langt inn i fremtiden

Torres kan gjerne tenke seg å spille i Tyskland og Italia, men det blir ikke aktuelt på flere år. Nå trives han utmerket på Anfield. Berømmer fansen. Flere vurderer kjøp av Montreal Canadiens.

Fernando Torres vil gjerne vinne både Premier League og Champions League med Liverpool, men avslører også at han kan tenke seg å spille i Tyskland og Italia før han avslutter karrieren.
- I løpet av få år ville jeg like å spille i Italia, forsøke Serie A-fotball for å fullføre cv'en min ved å oppleve opphold i alle de tre store europeiske ligaene - den spanske, den engelske og den italienske. Den tyske er også en god liga, uttaler 25-åringen til fotballmagasinet Don Balon.

Torres har et spesielt forhold til Liverpool-fansen, men er pragmatisk når det gjelder fremtiden.
- Overganger er en del av fotballen. Selv om jeg ikke ønsker å gjøre det bare for å gjøre det, ville jeg like å dra til Italia og Tyskland før jeg returnerer til Spania, selvsagt for å spille for Atlético.

- For meg er Bayern München en veldig attraktiv klubb, selv om en overgang dit ligger langt inn i fremtiden.

Torres har kontrakt med Liverpool i ytterligere fire sesonger, og det har også vært snakk om å tilby spissen en ny avtale. Florentino Perez ønsker å bli president i Real Madrid, men Torres vet i hvert fall at han ikke kan tenke seg å spille for den spanske hovedstadsklubben.
- For meg er Real Madrid ikke større enn andre. De er som Barcelona, Milan, Bayern, Inter... De er et annet storlag. Jeg bryr meg ikke særlig om dem, men om min fortid som rojiblanco (Atlético-spiller).

- Jeg ville ha sagt ja til min kjæreste, ikke til ham (Perez) fordi jeg kan ikke se meg selv spille for Real Madrid.

Torres har tidligere uttrykt ønske om å bli lenge i Liverpool, og gjentar det overfor Don Balon.
- Jeg ville være lykkelig om jeg forblir Liverpool-spiller i mange over fremover fordi jeg har det veldig bra her.

- Klubben har behandlet meg utmerket, og jeg skylder supporterne mye fordi de får meg til å føle at jeg kommer til å bli her for alltid.

- De behandler meg akkurat som Gerrard eller Carragher, noe som er imponerende! Jeg håper at jeg får gitt tilbake for deres støtte ved å vinne Premier League som de har ventet på en stund.

Mot mulig salg av Montreal Canadiens
Ifølge Canadian Broadcasting Corporation. har George Gillett ti potensielle kjøpere som har signert konfidensielle avtaler for å se på regnskapsbøkene til Montreal Canadiens.