Torres skadet

Engelsk presse melder at Torres trolig mister kampen mot Newcastle etter at han har slått opp en gammel hamstringskade. Benítez bekymret for kort sommerferie for Torres.

Chris Bascombe i News of the World skriver at Fernando Torres er ute av morgendagens kamp mot Newcastle. Spissen sliter med en hamstringskade som har plaget ham denne sesongen. Skaden skal ikke være så alvorlig at 25-åringen risikerer å miste resten av sesongen. Rafael Benítez har bestemt å ikke ta noen sjanser med spilleren selv om Liverpool må vinne for å henge med Manchester United i kampen om ligatittelen.

Mail On Sunday hevder at Torres er ytterst tvilsom etter kun å trent begrenset de seneste par dagene. Rafael Benítez er heller ikke særlig begeistret for at spilleren kun får tre uker ferie mellom Confederations Cup, som avsluttes 28.juni, og Liverpools preseason-tur til Asia. Liverpool skal ha akseptert en lukrativ avtale for å møte landslagene til Thailand og Singapore i midten av juli, men er forpliktet til å benytte Torres og Steven Gerrard som en del av avtalen. Benítez ville helst latt spissen være hjemme, men inntektene fra turen kommer godt med som en del av klubbens overgangsbudsjett.
- Jeg er sikker på at Torres reiser til Confederations Cup. Han vil også reise til Asia, uttaler Benítez til Mail On Sunday.

- Han vil få tre ukers pause, mens de andre får fem uker. Det er situasjon vi ikke kan forandre, så vi må håndtere Torres på best mulig måte. Vi vet at når han og Stevie er skadefrie, er laget bedre.