Torres svarte bra på tiltale

Benítez synes Torres opptrådte bra etter å ha blitt bedt om å fokusere mer på arbeidsoppgavene. Benítez og Purslow overrasket over avgangsrykter. Pulis imponert over LFC. Tapte for et bedre lag.

Rafael Benítez hadde før Stoke-kampen bedt Torres om å konsentrere seg mer om arbeidsoppgavene enn å klage over behandlingen fra motstanderens forsvarsspillere. Spissen svarte bra på tiltalte, og scoret de rødes første mål.
- Jeg presset ham ikke for mye i det jeg sa. Jeg sa bare at han måtte være fokusert på fotballen. Han var fokusert, konsentrert og gjorde jobben sin veldig bra, scoret et mål og var en trussel for forsvarerne, uttaler Benítez til Liverpool Daily Post.

Benítez synes at Glen Johnson og Lucas Leiva spilte en god kamp, men trekker også frem ytterligere tre spillere.
- Forståelsen mellom spillerne var bedre. Yossi Benayoun beveget seg veldig bra. Gerrard gjorde flere fine ting, og Torres var en trussel hele tiden.

Manageren tror vi har mer i vente fra Lucas.
- Han besitter kvalitet, han kan takle, han kan spille ballen og han kan heade. Ja, jeg forventer en stor sesong fra ham, fortsetter Benítez til Liverpool Echo.

Benítez hadde også noe å legge til overfor Sky Sports.
- Jeg føler meg virkelig fornøyd fordi vi holdt buret rent.

- Jeg synes Ayala var veldig god i luften noen ganger, vant duellene veldig bra.

- Ingen hold i ryktene
Rafael Benítez har på ingen måte planer om å slutte i klubben. Før kampen hadde enbookmaker stoppet å ta i mot veddemål på at spanjolen vil bli den første manageren i Premier League til å fratre sin stilling denne sesongen. Det var spekulert på om Benítez var i ferd med å gå av på grunn av mangel på økonomiske midler til bruk på spillerkjøp.
- Jeg er 100% knyttet til klubben. Jeg ble fortalt om ryktene før kampen. Det er kanskje noe som kan skje her. Men jeg blir her for fansen, staben og spillerne, gjentok Rafael Benítez overfor pressen.

Liverpools managing director Christian Purslow ble svært overrasket over ryktene.
- Det er 1000 prosent sludder. Jeg spiste bare middag sammen med ham i dag. Det faktum at jeg ikke hadde hørt om ryktene forteller dere alt om hvor sanne de er.

Pulis imponert over Liverpool
Stoke-manager Tony Pulis innrømmer at hans mannskap ble slått av et bedre lag
- Jeg må ta av meg hatten. Vi ble beseiret av et bedre lag og bedre spillere, sier Pulis ifølge Daily Post.

- Liverpool skapte flere sjanser mot oss her forrige sesong, men de tok bare ikke vare på dem.

- Denne gang var de fremragende. De har ikke bare Torres og Gerrard, som begge er i verdensklasse. De har store spillere i hele laget, og de viste den kvaliteten mot oss.

- Laget mitt ga aldri opp. De er en ærlig gjeng som jobber helt til siste slutt, men Liverpool var på et annet nivå.

- Det er galskap å avskrive dem etter et tap i åpningshelgen. De kommer til å være der opp for å kjempe om tittelen igjen. Jeg er ikke i tvil om det.

- Jeg kan ikke klage på resultatet. Gerrards stykke dyktighet for å skape det tredje målet var i verdensklasse.

- Og Johnson og Kuyt på høyre skapte haugevis med problemer for oss hele kvelden. De er begge fine spillere, og det samspillet vil gi mange lag store problemer denne sesongen.