Torres tilbake på Merseyside

Echo melder at Fernando Torres er tilbake på Merseyside etter å tatt en svipptur til Spania for å få undersøkt sin lyskeskade. Zsolt Poloskei og Francisco Duran ble også undersøkt i Valencia.

Fernando Torres er tilbake på Melwood etter at han reiste til Valencia i går ettermiddag, Der ble han undersøkt av den spanske spesialisten Dr Ramon Cugat.

Echo bekrefter at spissen besøkte et privat sykehus i Liverpool før han satte seg på flyet til Spania sammen med de skadede reservelagsspillerne Zsolt Poloskei og Francisco Duran. Klubblege Mark Waller var også med til Spania, der man altså besøkte en klinikk i Valencia for å få en vurdering av en annen lege.

Spesialisten som ble oppsøkt er en lege som både spiller og klubb stoler på, og turen ble tatt i den hensikt å finne ut hva som er den beste måten å behandle skaden på.

Torres har spilt med smerter i lysken i flere uker nå, og i Liverpool har man fryktet at spanjolen må opereres for å få bukt med problemene.

Echo melder at Torres vil trene lett i helgen, og hevder at han fortsatt kan være aktuell for spill mot Birmingham på Anfield mandag kveld. En operasjon vil være siste utvei.

Lokalavisen melder også at Steven Gerrard har fått en injeksjon i et forsøk på å kurere hans lyskeproblemer. Kapteinen har også trent lett denne uken. Det har fortsatt ikke blitt bestemt om han blir med i troppen til Birmingham-kampen eller ei.

Opplysningene som Echo kommer med er stikk i strid med hva tabloidavisen Daily Mail melder. De hevder nemlig at Fernando Torres har blitt anbefalt å hvile i tre uker av spesialisten i Spania. Da må han i så fall stå over kampene mot Birmingham, Manchester City, Debrecen og Everton.
 
Daily Mail viser til rapporter i spansk presse, hvor det påstås at doktor Cugat skal ha konkludert med at Torres kan unngå operasjon, men at han da må hvile i tre uker.

Ikke brokk likevel
Den spanske journalisten Guillem Balague skriver på sin nettside at det er en lyskeskade som plager Torres, og at oppfatningen om at det dreier seg om brokk skyldes språkforvirring.

- Her har det blitt en misforståelse i oversettelsen fra spansk til engelsk. Skaden til Torres er ikke brokk, men en lyskeskade, slår Balague fast.