Torres tror Benítez blir på Anfield

Fernando Torres tror kontraktskonflikten løser seg så landsmannen forblir Liverpool FC sin manager i lang tid fremover. Deco ser frem til møtet med LFC.

I et ekslusivt intervju med FourFourTwo forteller Liverpools nummer 9 at han ikke er bekymret for at kontraktsforhandlingene med Rafael Benítez og eierne ikke går på skinner. Man er som kjent enige om kontraktslengde og lønn, men når det kommer til punktet om hvor mye Benítez skal få boltre seg og ha kontroll innenfor et gitt transferbudsjett, er partene foreløpig ikke kommet til enighet.

- Forhandlinger tar alltid tid, og det er mye som må ordnes, men jeg er sikker på at han kommer til å fornye sin kontrakt. Før eller siden kommer de til enighet. Rafa ønsker det beste for seg selv og for klubben, så jeg er ikke bekymret.

- Han har vært som en farsfigur for meg, og jeg håper og tror han kommer til å fortsette. Han har vært meget viktig for meg - han har gitt meg tro på meg selv og lært meg så mye. Han er en av de trenerne du lærer mest av.

- Han har gitt klubben mye, og hentet inn noen store spillere. Enkelte av oss ville ikke vært her om det ikke var for han. Dersom du spør de andre spillerne, vil de fortelle deg det samme. Å la Rafa gå er en feil, og det ville vært veldig synd.

Dette er hentet fra britiske FourFourTwo, som har et langt og ekslusivt intervju med Fernando i sitt neste nummer. Det vil være i butikkene onsdag 4. mars.


Deco ser frem mot søndag
Chelsea hentet i sommer Deco fra Barcelona. Den portugisiske landslagsspilleren trekker spesielt frem Xabi Alonso og Fernando Torres når han snakker om søndagens kamp.

- Jeg synes ikke Liverpool spiller som et spansk lag. Benítez er en smart trener, og vet at fotballen her er annerledes enn i Spania. Han bygger et lag for å spille i Premier League, sier Deco til Chelseas offisielle hjemmesider.

- De er sterke, forsvarer seg bra og er raske på kontringer - men vi vet alt om dette. Jeg har spilt flere ganger mot Xabi Alonso med landslaget og Barcelona, og han er sterk taktisk. Han vet hvor han må være på banen, holder posisjonen og gir laget den balansen som det behøver.

- Jeg har også spilt mange kamper mot Torres, som er en spiller som er rask, sterk og som setter sjansene. Men vi har et godt forsvar, og vet mye om han. Det er vanskelig å spille på Anfield, men våre spillere har spilt der mange ganger og jeg tror vi er forberedt.