Torres tror ferien blir lang nok

Mange er bekymret for at Confederations Cup vil ha en negativ effekt på Liverpools spanjoler neste sesong. Det frykter ikke Fernando Torres. Javier Mascherano smigret over interessen fra Barcelona.

Fernando Torres tror ikke at deltakelsen i Confederations Cup vil ha en negativ innvirkning på neste ligasesong for ham selv og de andre Liverpool-spillerne på det spanske landslaget. Torres har vært på banen i samtlige av Spanias tre kamper i turneringen så langt, mens Xabi Alonso, Albert Riera, Alvaro Arbeloa og Jose Reina også har fått en god del spilletid.

Rafael Benitez kommer til å gi kvintetten ekstra tid til å komme til hektene igjen etter turneringen. Det betyr at disse fem først slutter seg til Liverpools preseason-opplegg når laget setter kursen mot Asia.

- Når ferien er over, skal vi dra til Asia med Liverpool. Nå gleder vi oss til Confederations Cup er over, slik at vi kan reise på ferie og få litt hvile. Men først ønsker vi å vinne turneringen, sier Torres til liverpoolfc.tv.

- Vi vil returnere foran neste sesong, fulle av energi, lover han.

- Det blir en spennende sesong med Liverpool og Spania, ettersom det er VM neste sommer.

Spania møter som kjent USA i semifinalen i Confedrations Cup i morgen. Seier der kan medføre at det blir drømmefinale mot Brasil i dette prøve-VM.

- Å spille mot Brasil er spesielt. Det er ikke som å spille mot andre lag. Brasil spiller bra for tiden, og scorer masse mål. De har store spillere som bidrar til å gi denne turneringen den statusen den fortjener, sier Torres.

- En finale mellom Spania og Brasil er hva hele verden ønsker seg, og det er en finale som alle ønsker å spille i. Jeg er sikker på at det i så fall vil bli en god fotballkamp.

- Det har vært utrolig mye folk med Liverpool-bannere og Liverpool-trøyer med mitt navn på ryggen på våre kamper. Det forventet jeg ikke så langt unna Spania og England. Det er flott å ha så mange fans så langt hjemmefra. Det er overraskende å se hvilken entusiasme disse folkene har.

Mascherano smigret over Barca-interesse
Javier Mascherano uttaler til spansk presse at han er smigret over å bli linket til Barcelona og Real Madrid.

- Det er virkelig smigrende. Det betyr at jeg er vel ansett, ettersom vi snakker om store klubber, sier argentineren som har tre år igjen av sin Liverpool-kontrakt.

- Jeg er komfortabel i Liverpool, men det er alltid godt å vite at lag som Barcelona og Real Madrid er interessert i deg. Jeg er takknemlig for det, uttaler midtbanespilleren til det spanske magasinet Don Balon.

- Begge er viktige klubber, men for øyeblikket tror jeg Barcelona er litt bedre. Det er grunnen til at de har vunnet alt de har gjort i det siste, legger han til.

Mascherano roser også Liverpool-manager Rafael Benitez.

- Han er strålende. Han er en perfeksjonist, som vurderer selv de minst detaljer du kan tenke deg. Heldigvis har han fornyet sin kontrakt, noe som betyr at han fortsetter i klubben. Det vil bidra til å roe alle ned.