Torres usikker mot Boro

Torres kan miste et par kamper grunnet ankelskade. Gerrard var ikke 100% friskmeldt. Riera suspendert i returen. Rafa roser Benayoun. Ramos synes 0-0 ville ha vært rettferdig.

Fernando Torres fikk en vridning i ankelen allerede i det første spilleminuttet mot Real Madrid, men ble ikke byttet ut før midtveis i 2.omgang. Rafael Benítez innrømmer at spissen er usikker til Middlesbrough-kampen på lørdag.
- Vi snakket med legene, De sa at vi kanskje kunne fortsette med Torres, men det var kanskje ikke den verste skaden. Han haltet og vi bestemte oss for å sette inn Babel, uttaler Benítez til Liverpool Daily Post.

- Vi vet ikke hvor ille det er ennå. Kanskje går han glipp av noen kamper. Vi har en kamp om tre dager, og det vil bli vanskelig for ham å bli klar.

Gerrard var ikke 100% friskmeldt
Steven Gerrard startet kampen på benken etter å ha vært ute med en hamstringskade i tre uker. Kapteinen fikk et innhopp da et par minutter gjensto.
- Stevie måtte igjennom en spesiell oppvarming i garderoben sammen med fysioterapeutene. Etterpå varmet han opp normalt sammen med de andre spillerne. Han måtte igjennom noe eget på forhånd, men fremdeles var han ikke helt frisk.

- Vi visste at det kunne bli et problem. Etter å ha snakket med legen og spillerne ble det bestemt at han kanskje kunne spille noen minutter på slutten.

Riera suspendert i returen
Albert Riera pådro seg sitt tredje gule kort i Champions League, og mister derfor returoppgjøret mot Real Madrid på Anfield 10.mars. Javier Mascherano og Fernando Torres ble også notert i dommerens bok. Mascherano og Alvaro Arbeloa er ett gult kort unna én kamps karantene.

Real kan bli farlige på Anfield
Rafael Benítez var selvsagt glad etter 1-0-seieren på Santiago Bernabeu, men vet at Real Madrid kan bli farlige på Anfield.
- Det er en viktig seier, men det er bare én kamp. Vi må også vinne den neste, og da vil vi være i neste runde, men det vil bli vanskelig fordi Real er et godt lag. De er gode på kontringer. Vi kan nyte denne seieren litt, men det er ikke en stor forskjell mellom denne kampen og de andre kampene vi har vunnet på dette nivået tidligere.

- Vi forventet ikke at Torres skulle bli skadet i det første minuttet, da han fikk en vridning i ankelen, og vi visste ikke om Gerrard kunne spille før den siste timen.

Rafa roser matchvinneren og laget
Overfor uefa.com bruker Benítez anledningen til å rose matchvinner Yossi Benayoun og laget som helhet.
- Benayoun er en veldig smart spiller som er kapabel til å score viktige mål og spille gode pasninger. I fotball vet man av erfaring at man må gjøre snakkingen på banen, ikke før eller etter kampene. I kveld gjorde spillerne det på banen i klubbens navn, og de jobbet hardt taktisk. De fortjener all honnør.

Ramos: - 0-0 hadde vært rettferdig
Real Madrids manager Juande Ramos synes lagene var jevngode og at 0-0 ville ha vært et rettferdig resultat.
- Det var veldig, veldig få sjanser, men de scoret fra en dødball, sier Ramos ifølge Liverpool Daily Post.

- Det var ment å skulle bli 0-0. Det var en taktisk og jevn kamp. Nå må vi forsøke å vinne på Anfield. Liverpool spilte sitt spill. De forsøkte å ikke slippe inn mål.

- Ett mål er ikke så stort hinder, og Real Madrid kan vinne overalt. Det beste Liverpool viste var i forsvar. De tok ikke mange sjanser. De forsvarte seg bra. Deres eneste ordentlige sjanse var en dødball som de utnyttet.