Torres vil ha flere nettkjenninger mot de blå

Fernando Torres har scoret tre mål på to kamper mot Everton. Nå ser han frem til neste ukes to Merseyside-oppgjør, og han håper på flere fulltreffere mot naboklubben.

Fernando Torres er ute etter å kopiere sine egne prestasjoner fra Liverpools to seneste møter med Everton. Spissen har scoret tre mål på bare to kamper mot David Moyes' mannskap. Etter å ha fått følelsen med hva et Merseyside-oppgjør betyr, er 24-åringen spesielt lysten på flere fulltreffere.

Torres har ikke startet en kamp for Liverpool siden Champions League-oppgjøret mot Marseille i november, men har blitt byttet inn i de to seneste kampene. "El Niño" vet at ligaoppgjøret på mandag vil ha større betydning enn de to forrige han deltok i. Liverpool kjemper med Manchester United om plassen øverst på tabellen i Premier League, mens Everton har vist meget god form.

- Lokaloppgjør er alltid intense, men det forrige bringer tilbake svært gode minner for meg, sier Torres til Liverpool Echo.

- Hvis du kan score et mål mot Everton i et derby, vil det gjøre fansen svært lykkelige.

- Du kan føle spenningen fra fansen dagen før kampen. Før den forrige kom folk opp til meg og sa: "Dere må vinne, dere må vinne" og "du må score".

- Jeg har aldri scoret et mål i et lokaloppgjør før jeg kom til dette landet. Så det er fantastisk å score tre mål på to kamper mot Everton og samtidig vinne dem begge.

- Jeg håper å spille mot Everton igjen denne gangen, og jeg håper å kunne score igjen.