Torres vil kopiere legender

Fernando Torres vil gjerne kopiere Robbie Fowler og Kenny Dalglish, og ønsker å vinne mange troféer, og score så mange mål som mulig på Anfield.

Liverpoolfc.tv har i dag et lengre intervju med Fernando Torres, hvor angriperen nok en gang viser hvorfor han har blitt en så populær spiller på Anfield.

- Da jeg var ung så jeg alltid opp til Atletico-spissene, men da jeg kom til Liverpool fikk jeg se DVDer av Robbie Fowler og Kenny Dalglish. De er legender i klubben, og en dag ønsker jeg å komme i nærheten av dem, sier El Nino til Liverpoolfc.tv.

Spanjolen tror også at de røde nå er nære å kunne hente hjem de store pokalen igjen.

- De siste to årene har Manchester United vært det beste laget i europa, og vi har måttet kjempe med dem. Nå i sommer har de mistet en viktig spiller, så kanskje er det vår tid nå?

- Da jeg signerte for Liverpool var hovedmålet mitt å vinne troféer for klubben. Det har vært frustrerende for meg, for en klubb som Liverpool skal ikke gå to år uten å vinne noe - men jeg tror det kommer.

Torres fikk også spørsmål om Confederations Cup - hvor Spania gjør det skarpt for dagen og er klare for semifinale. Spania kan møte Brasil, Italia eller Egypt.

- For å være ærlig så betyr det ikke noe hvem vi møter, for alle kjenner til Italia og Brasil. Italia er verdensmestre, og har et veldig fysisk lag. De har også fantastiske spillere på topp. Vi må bare tro på oss selv og fortsette med å vinne kamper. Vi har mye selvtillit, etter å ha vunnet tre kamper og enda ikke sluppet inn mål. Vi topper vår gruppe, og får vente på våre motstandere, avslutter Torres.