Tottenham-kampen direkte på dansk tv

Kanal 5 i Danmark sender Liverpool-Tottenham direkte. Javier Mascherano er tatt ut til VM-kvalifiseringskamper. ”Bill Shankly Story” returnerer til scenen.

Våre danske medlemmer kan glede seg over at morgendagens ligaavslutning mot Tottenham vises direkte på Kanal 5. Kanalen har hatt rettighetene til en Premier League-kamp hver spilleomgang, vanligvis kampen klokken 13.45 på lørdager. Kanal5 er tilgjengelig med et abonnement hos Canal Digital i Danmark og i diverse danske kabel-tv-nett. 

I Finland vises oppgjøret direkte på Canal+ Sport 1. I Norge, Sverige og Danmark kommer, som tidligere nevnt,  oppgjøret i opptak på Canal+ Sport 1 fra klokken 23.45.

Flere utenlandske kanaler sender Liverpool-Tottenham direkte. Sjekk vår tv-liste for mer info.

På liverpoolfc.tv blir det lydoverføring fra kampen, mens vi her på liverpool.no følger oppgjøret med fortløpende kampreferat, rapporter og spillervurdering. Ønsker du å få tilsendt lagoppstilling og scoringvarsel på SMS, send LFC LIVE START til 2180.

Mascherano i VM-kvalik
Argentinas landslagssjef Diego Armando Maradona har offentliggjort en tropp på 26 spillere til VM-kvalifiseringskampene mot Colombia (i Buenos Aires) og Ecuador (i Quito) henholdsvis 6. og 10. juni. Javier Mascherano er selvsagt blant de utvalgte.

"Bill Shankly Story" tilbake på scenen
I desember blir det 50 år siden Bill Shankly ble manager for Liverpool FC. I den forbindelse returnerer "Bill Shankly Story" til scenen. Denne gang har John Keith med seg skuespilleren Steve Hazlehurst. I tillegg deltar de tre tidligere Liverpool-spillerne Ian St John, Ron Yeats og Chris Lawler som alle spilte under Shankly. Keith har rollen som Shankly, mens Hazlehurst leser fortellingen om den legendariske mannens liv fra fødselen i landsbyen Glenbuck i Ayrshire frem til og med årene på Anfield.

Den første forestillingen går av stabelen i St Helens Theatre Royal 8.juli, før den forflytter seg videre til New Brighton Floral Pavilion fredag 21.august. Billettene koster £10 for voksne og £10 for barn. Mer info finnes på www.sthelenstheatreroyal.com  og www.floralpavilion.com.