Tottenham-kampen kun i opptak

Canal+ har valgt å fokusere på bunnstriden i Premier League i sine direktesendte kamper kommende helg, noe som betyr at Liverpools ligaavslutning kun blir vist i opptak klokken 23.45.

Canal+ har offentliggjort sine TV-kamper for kommende søndag. Det er som kjent fortsatt ikke avgjort hvem som rykker ned i tillegg til West Bromwich, og det bærer valget av TV-kamper preg av.

Direktekampene man har valgt ut med sendestart klokken 16.55 er Sunderland - Chelsea (Canal+ Sport Extra), Aston Villa - Newcastle (Canal+ Sport 2) og Hull - Manchester United (Canal+ Sport 1 og Canal+ Sport HD).

Opptakskampene er West Ham - Middlesbrough (i opptak på Canal+ Sport 2 klokken 19.30) og Liverpool - Tottenham (i opptak på Canal+ Sport 1 klokken 23.45).

De fire nordøst-klubbene Middlesbrough, Sunderland, Newcastle og Hull kan alle slå følge med West Bromwich ned i Championship. Situasjonen ser aller mørkest ut for Middlesbrough, og dette er følgelig laget som Canal+ har prioritert bort av de fire dumpekandidatene, i form av opptaksvisning av deres kamp mot West Ham.

NB: Våre finske medlemmer kan glede seg over at i Finland sendes Sami Hyypiäs siste Liverpool-kamp direkte på Canal+ Sport 1.

I Sverige og Danmark vises kampen i opptak kl. 23.45, akkurat som i Norge.