Tottenham uten Lennon

Aaron Lennon mister ligaavslutningen grunnet en lyskeskade. Woodgate og Assou-Ekotto må ha en sen sjekk. Helt vanlig kamp for Robbie Keane. Nick Barmby har forlenget med Hull.

Tottenhams Aaron Lennon har et lyskeproblem. Kantspilleren mister derfor søndagens møte med Liverpool. Jonathan Woodgate (lyske) og Benoit Assou-Ekotto (kne) trenger en sen legesjekk, mens Darren Bent (kne) akkurat er tilbake i trening.

Michael Dawson (ankel), Tom Huddlestone (kne) og Jamie O'Hara (kne) er ute. Wilson Palacios har velferdspermisjon.

- Helt vanlig kamp
Robbie Keane kommer tilbake til Anfield på søndag. Spilleren spilte høstsesongen i Liverpool, men returnerte til White Hart Lane etter et relativt mislykket opphold på Merseyside. Han ser ikke på søndagens møte som særlig spesielt.
- Jeg ser frem til det. For meg er det bare en annen kamp, sier Keane til Tottenhams offisielle nettside.

Robbie Keane har scoret Tottenhams tre siste mål på Anfield, og har tro på tre poeng på sin gamle hjemmebane.
- Det er en mulighet. Vi er kapable til å reise hvor som helst og ta tre poeng.

Tottenham kjemper med Fulham om den siste plassen i UEFA Europa League neste sesong. Tottenham må vinne på Anfield, mens Fulham må tape mot Everton.
- Fulham har hatt en utrolig sesong, Det kommer til å bli vanskelig. Vi vet det, men vi må konsentrere oss om det vi skal gjøre og forhåpentligvis kan Fulham gå på en smell.

- Det har vært en varierende sesong for alle, men vi kjemper fortsatt om en plass i Europa. Alt i alt har det vært ok, men vi ønsker å kjempe videre. Neste sesong blir stor for oss.

Barmby forlenger med Hull
Nick Barmby har skrevet under en ny ettårskontrakt med Hull. 35-åringens kontrakt ville ha løpt ut etter sesongslutt, men spilleren fortsetter nå på KC Stadium uavhengig av om det blir spill i Premier League eller The Championship neste seosng.